facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Petite-Patate

Petite-Patate

Info

Leuke foodtrailer met keuze uit frietjes, mini-burgers, pasta, pita, dessert en zoveel meer!



"Dé foodtrailer uit Turnhout! Stel zelf uw menu samen met keuze uit frietjes, stoofvlees, pasta, pizza, pita, burgers & dessert."
Adres: Kwakkelstraat 143, 2300 Turnhout
Telefoonnummer: 0498692609
Stad: Turnhout
Route: Kwakkelstraat 143
Postcode: 2300



op zoek naar gerelateerd: Foodtruck aan huis Turnhout
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Party-snack mobiele frituur Party-snack mobiele frituur 2 km Voor een foodtruck aka “mobiel frituur” raad ik Party Snacks aan. Op het communiefees...
Recensies
Een heel dikke merci voor de topservice en voor het geweldige eten op ons Communiefeest!!! De bediening was altijd met de glimlach!!! Het was TOP!!!!!
Bedankt voor de lekkere frietjes, pasta, hamburgertjes en wraps op het communiefeest. Iedereen heeft lekker gegeten en de bediening was altijd met de glimlach. Bedankt Glenn, het was top! Tot een volgende keer!
Petite-Patate viel bij iedereen op ons feest enorm in de smaak. Het eten was lekker, bediening heel vriendelijk en zeker buikje rond kunnen eten. Een echte aanrader!!
Geboekt voor ons trouwfeest en iedereen was er enthousiast over ! Meer keuze dan 1 gerecht, goeie prijzen, snelle service en goed contact, aanrader !
Zeer lekkere burgers!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid