facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Petite Histoire Babyboetiek

Info

Babyboetiek waar je terecht kan voor geboortelijsten, doopsuiker, geboortekaartjes, personalisatie, babykamers, decoratie, kledij, speelgoed, ... Alles van A tot Z.



"Petite Histoire dompelt je onder in de wondere wereld van originele en duurzame babyartikelen. In de warme, huiselijke sfeer van hun gloednieuwe winkel in Oudenaarde helpen Camille en Charlotte je graag met persoonlijk advies bij het samenstellen van je geboortelijst, geboortekaartje of doopsuiker, het kiezen van kledij, speelgoed of andere benodigdheden voor je baby of het uitzoeken van een leuk geschenkje."
Adres: Hoogstraat 57, 9700 Oudenaarde
Telefoonnummer: +32467000097
Stad: Oudenaarde
Route: Hoogstraat 57
Postcode: 9700



op zoek naar gerelateerd: Geboortelijst Oudenaarde, Petite Histoire Instagram, Babywinkel Maldegem, Babywinkel Roeselare, Babywinkel Zelzate, Babywinkel Lochristi, Kinderkledij Oudenaarde, Babywinkel Izegem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pimpel en Mees Pimpel en Mees 438 meter Zeer mooi en kwalitatief speelgoed. Heel vriendelijke uitbaatster.
Recensies
We bestelden een cadeaubon online voor een babyborrel. De bon kwam prachtig verpakt toe in een doosje, maar het doosje was langs alle kanten beschadigd. Niet hun schuld, Bpost ging er iets té enthousiast mee om. Enkele Facebook berichtjes later kregen we een envelop toegestuurd om het zelf opnieuw proper in te pakken. Topservice!
Vertaald door Google We kregen een prachtig gepersonaliseerd kostuum voor een baby uit deze winkel aangeboden. Ze is hier nog niet geweest. Maar na het bekijken van de foto en het voelen van de kwaliteit van het geschenk uit deze winkel, zal ik hier zeker persoonlijk komen winkelen. Ze gaven me een wit pak voor een meisje en ze maakten ook een naamgravure van de naam van het meisje. Heel schattig en onverwacht. Alles is gedaan met hoge kwaliteit. Verpakt in wit papier met een merksticker, vervolgens in een kartonnen doos met een lint. Ik ben blij met een prachtig cadeau. Origineel Нам подарили прекрасный именной костюмчик для малышки с этого магазина. Сама тут не была ещё. Но посмотрев фото и ощутив качество подарка с этого магазина - обязательно приеду сюда лично за покупками. Мне подарили белый костюм на девочку и сделали ещё именную гравировку имени девочки. Очень мило и неожиданно. Все сделано качественно. Упаковано в белую бумагу с фирменной наклейкой, потом в картонную коробочку с ленточкой. Я рада прекрасному подарку.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid