facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Petit Plantage

Petit Plantage

Info

Kids lifestyle store
Geboortelijsten - Wenslijsten- cadeau voor baby & kids - kids lifestyle producten !!

Adres: Vrasenestraat 17, 9120 Beveren (Oost-Vlaanderen)
Telefoonnummer: +32477428184
Stad: Beveren
Route: Vrasenestraat 17
Postcode: 9120



op zoek naar gerelateerd: Chou fleur bebe
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Inni Mini Mo Inni Mini Mo 82 km Inni Mini Mo is the perfect match 4 Mummy&Me! Een exclusieve Mummy&Me Collectie! Unie...
Recensies
Origineel aanbod van allerlei leuke spullen en kledij voor kinderen en baby's. Ik vind wel altijd iets in deze winkel voor kraambezoeken. Zelf heb ik nog geen kinderen, maar als ik er ooit heb, maak ik bij Petit Plantage een Geboortelijst! Absolute aanrader!
Iedere keer ik deze winkel is wel weer eens iets nieuw wat mij erg aanspreekt om kado te doen na mijn petekind! Meestal laat ik me dan ook verleiden, want de prijs kwaliteit van de producten is ongekend!
Leuke webshop en mooie gezellige winkel met Toffe merken! Eigenares is een heel vriendelijke behulpzame dame! Zeker een aanrader om een geboortelijst te leggen of om leuke cadeautjes te kopen!
Leuk en origineel aanbod!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid