facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Peter Plan

Peter Plan

Info

Peter Plan is de ideale personal assistent. Hij geeft je niet alleen uitstekend advies bij al uw projecten, maar organiseert ook alles van A tot Z.

Geschiedenis

Voor alles waar u geen tijd of zin in heeft
Peter Plan is de ideale personal assistent. Hij geeft je niet alleen uitstekend advies bij al uw projecten, maar organiseert ook alles van A tot Z. Of het nu gaat over de inrichting van uw woning, over de organisatie van een evenement, over de styling van uw winkel of nog zoveel meer, Peter Plan regelt alles!

Een plan van aanpak
Dankzij een uitgebreid netwerk aan contacten biedt Peter Plan een breed pakket aan. Niet enkel voor particulieren, maar zeker ook voor bedrijven zal hij er alles aan doen om zich in te leven in hun wensen en er zo goed mogelijk aan te voldoen. Stiptheid en perfectie is waar Peter Plan naar streeft.

Een totaalpakket
Peter Plan leidt alles van begin tot einde in goede banen. Hij is er vanaf de start bij en zet zich dan ook ten volle in om het perfecte eindresultaat te verkrijgen. U mag er zeker van zijn dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Peter Plan verlicht namelijk al uw uitdagingen!

Adres: Meierie 17, 8792 Desselgem, West-Vlaanderen, Belgium
Stad: Desselgem
Route: Meierie 17
Postcode: 8792


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Steven Teamwear Steven Teamwear 1 km Alle drukwerk, belettering textiel, leuke gadgets voor relatie of eindejaarsgeschenke...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid