facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Peter Motor Works

Peter Motor Works

Info

Officiële dealer BMW motorrad
Bosdel 64
3600 Genk
[email protected]

Geschiedenis

Official dealer BMW motorrad

Adres: Bosdel 64, 3600 Genk
Telefoonnummer: 089208250
Stad: Genk
Route: Bosdel 64
Postcode: 3600



op zoek naar gerelateerd: BMW Motorrad, BMW Motorrad tweedehands, BMW motoren dealers België, BMW Motorrad configurator, BMW motoren Limburg, Winge Motors, Meeusen Motoren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Harley-Davidson Fraussen Harley-Davidson Fraussen 435 meter Mooie motorzaak met bijzonder veel bikes op voorraad. Aanrader voor de echte Harley D...
Uitlaatrenovatie Ludo Uitlaatrenovatie Ludo 2 km Ik kan uw oude Honda Camino uitlaat nieuw leven inblazen. Neem een kijkje in het foto...
Scooter- en motorservice Hermans Scooter- en motorservice Hermans 6 km Zeer goede service tegen de scherpste prijs, uitgevoerd door een vakman.
Recensies
Ordelijke en nette motoren zaak met een grote keuze en diversiteit nieuwe BMW motoren . Mijn GSA hier binnengebracht voor terugroepactie Kardan aandrijving . Dit werd volgens afspraak op een profecionele manier uitgevoerd door het team van Peter Moto works . Thx
Zeer vriendelijk ontvangen en niet opdringerig. Alle mijn vragen werden op een duidelijke en aangename manier beantwoord zonder rekening te houden of je nu koopt of niet. Klasse!
Zie niet meteen waar de negatieve reviews van komen. Ik ben deze middag gewoon eens gaan kijken naar een F900R en werden door een super vriendelijke verkoper verder geholpen. Hier zal ik zeker mijn volgende motor aankopen.
Eerst een heel vriendelijk gesprek via telefoon. Vandaag een heel spontaan ontvangst in de showroom. Als klant voel je je welkom... Bedankt !
Kan de vorige review alleen maar beamen,onbeschoft en oncapabel,ga elders en blijf hier weg!Ik sta zeer zeker in hun klantenbestand dus weet waarover ik spreek.Mij zien ze er nooit meer.
Bij de aankoop van mijn motor S1000XR wordt gegarandeerd dat de ketting slechts om de 10.000 km gesmeerd moet worden. Om die reden neem ik geen middenstaander. Omdat ik tijdens het rijden merk dat het totaal niet klopt ga ik terug voor kettingspray en meld mijn onvrede. Er wordt dan doodleuk verteld - dat wisten we al voor er eentje verkocht werd !! Dit lijkt me een gebrek aan kennis of verkopen om te kunnen verkopen ! Het is mijn eerste bmw maar ook zeker mijn laatste - of toch zeker hier ! Enige tijd geleden werd er ook al geen moeite gedaan om samen te zoeken naar een oplossing voor kleding. ik ben 1m95 en weeg 83 kg. !. Bmw ? Service ? Wat een grap !
Onvriendelijke mensen. Word afgeraden. Bij de volgende ga ik gewoon meer km maken en naar Geel Bmw binnenbrengen.
Heel vriendelijke mensen. Zaterdagochtend had ik problemen met het stuur van mijn motor, de mecanicien had direct door wat het probleem was en heeft dit onmiddellijk hersteld waardoor onze Limburg trip dit weekend toch kon doorgaan! Heel erg bedankt hiervoor En de verkoper toonde een BMW 1200 GS die ook geschikt is voor de kleinere medemens. Als ik mijn F700 GS ooit beu geraak dan weet ik waar naartoe. Top garage!
Totaal niet klantvriendelijk! Ze sluiten om 12u en kom speciaal van zolder daar aan om 12.02u. Ze sluiten de deur voor mijn neus en weigeren me verder te helpen. Moet gewoon een paar dichtingen hebben dus dat duurt toch niet lang!
tweedehands motor gekocht, geleverd tijdens een super druk opendeurweekeinde voor hun en telkens het gevoel gehad alsof je de enige klant was daar. Kortom super service en mensen die werken voor hun klanten te plezieren, van aan de top tot de beneden. Een echte aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid