facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Peter Hermans Photography

Info

Allround Event fotograaf; Portretfotograaf; Studiofotograaf; Huwelijksfotograaf



"Uw schatkist vullen vol tastbare herinneringen is onze specialiteit. Niet zomaar herinneringen. Niet zomaar kiekjes. Wij creëren momenten en houden van stralende mensen. Het geeft energie en vertrouwen."
Adres: Keizershoek, 2550 Kontich
Telefoonnummer: +32496190500
Stad: Kontich
Route: Keizershoek
Postcode: 2550


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Peter Hermans Radio 2, Peter Hermans schilder, Peter Hermans UZ Leuven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MORTY MORTY 2 km I am a freelance photographer from Kontich, near Antwerp - Belgium. My main focus i...
Fotografie Pers Racing L&S Fotografie Pers Racing L&S 2 km Hoge prijzen in vergelijking met de anderen.
Het Fotobos Het Fotobos 2 km Newborn- baby-, en kinderfotografie
Milo-profi fotografie Milo-profi fotografie 2 km De prints en de service waren van uitstekende kwaliteit. Voor het afdrukken kijken ze...
Recensies
Na een mislukte poging bij iemand anders heeft Peter ervoor gezorgd dat de eerste pasfoto van ons kindje perfect was! Met een baby van 4 weken was dit niet vanzelfsprekend. Peter heeft heel erg veel geduld. Omdat het niet direct lukte stelde Peter voor om even overhuis te gaan tot de baby rustig was zodat ik daarna terug kon komen. Hij heeft zonder problemen enorm veel tijd vrijgemaakt voor ons. Wij raden hem enorm hard aan! Bedankt Peter!
Peter was fotograaf op ons huwelijk. Hij bezorgde ons prachtige foto’s van onze onvergetelijke dag. Heel kindvriendelijk, stipt, geduldig en professioneel. Op de kop toe maakte hij een mooi album als eeuwige herinnering.
Behulpzame man. Hij had veel geduld met het nemen van pasfoto's voor onze baby.
Peter legt niet alleen de momenten vast, maar ook de sfeer en de emotie. Het eindresultaat, de foto's en het boek, zijn echt verbazingwekkend! Peter heeft oog voor detail en prachtige composities in het boek.
Een fotoshoot met een soms humeurige peuter en heel enthousiaste kleuter is altijd een uitdaging, maar dankzij Peter zijn spontaniteit en professionaliteit hebben we er prachtige foto's aan overgehouden. Zeker voor herhaling vatbaar!
Slechte website en schoolfotos niet duidelijk andere fotografen veel beter teleurstelling
Goede, vriendelijke service en duidelijk veel passie voor het vak! Top!
Vandaag langs geweest bij deze geweldige man. Met veel geduld en liefde voor zijn werk mag ik zeggen dat ik dik tevreden was voor de pasfoto’s van de baby! Een aanrader & tot snel
Altijd leuke professionele foto's in een ongedwongen sfeer. Heel fijne samenwerking. Peter stelt alles in het werk voor de perfecte foto. Top! Zeker een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid