facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Peter De Smet cup

Peter De Smet cup

Geschiedenis

Op een immer gezellige donderdagavond in de B-kantine, herfst 2007, ontsproot bij Peter De Smet en Jeff Ickx het idee een Nachtcup te organiseren. Bedoeling hiervan zou zijn er een groots voetbalfeest van te maken voor al wie KSK een warm hart toedraagt. Vanaf de eerste editie zijn ze hier met verve in geslaagd mede mogelijk gemaakt door tal van vrijwilligers (speciale vermelding voor Robijn) die er tot op vandaag voor zorgen dat de praktische uitwerking vlekkeloos verloopt.

Na 2 edities heeft Peter ons jammer genoeg met een mooie erfenis achtergelaten die we maar al te graag ter ere van hem, op een manier onze goede vriend waardig, wilden verderzetten.

Het resultaat is gekend: anno 2017 zijn we toe aan de 10e Peter de Smet Cup ! Door de vele aanvragen tot inschrijvingen hebben we de formule sinds enkele jaren aangepast en er een dagtornooi van gemaakt gevolgd door een topfeest. Wij streven er elk jaar weer naar de kwaliteit van ons event te verbeteren als dank voor jullie talrijke opkomst. Uiteindelijk zijn het jullie allen die de Peter de Smet Cup echt tot leven brengen en er een fantastische dag/nacht van maken !

Daarom hebben wij een voorstel: WIJ zorgen er ook dit jaar weer voor dat alles in paraatheid gebracht wordt om er een topeditie van te maken; JULLIE zorgen er door jullie talrijke aanwezigheid, sportieve prestaties en uitzinnige feeststemming voor dat 2017 een Peter de Smet Cup wordt om nooit te vergeten ! See you there on the 20th of May !!!

Adres: gilles de pélichylei 30, 2970 'S-Gravenwezel, Antwerpen, Belgium
Stad: 's-Gravenwezel
Route: gilles de pélichylei 30
Postcode: 2970


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid