facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pesto Bar

Info

Welkom bij Pesto Bar
Pizza ~ Pasta ~ Shoarma

Bij Pesto Bar kan u terecht voor heerlijke pizza's, pasta's, shoarma en meer!

Adres: Liersebaan 33, 2240 Zandhoven
Telefoonnummer: 033125899
Stad: Zandhoven
Route: Liersebaan 33
Postcode: 2240



op zoek naar gerelateerd: Pizza Zandhoven openingsuren, Pizza Zandhoven, Kebab Zandhoven, Pyramide Zandhoven, Take away Zandhoven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Il Forno Il Forno 652 meter Feestje met 25 personen. Alle gerechten kwamen bijna op dezelfde tijd op tafel. Niet ...
Pyramide Pyramide 1 km Gezellige zaak met een vriendelijke warme gastheer met zijn al even vriendelijke vrou...
Recensies
Vroeger goed nu barslecht! Ik kom hier niet meer. Afhaalgerechten twv 85€ in de vuilbak gekiepert. Gegrilde gambas met look... Waren vettige gambas zonder look op een bed van iets wat op sla moest trekken doorweekt vant vet. Pita broodje met look, het papier was doorweekt vant vet en plakte zelfs aan het broodje.. de 2 pizza's slap vant vet en niet lekker... De carpaccio was lauwe rosbief. En de pasta was overgaar! Zonde van de pintjes die we daar nog hebben gedronken om 45minuten langer te wachten op het eten dan voorzien. Zit er niks mee in om langer te wachten alst goed is, maar dit is er gewoon over en zen geld niet waard. Zonde... Echt zonde wat zo'n goede zaak ooit was.
Super bediening mooie zaak en lekker eten we komen zeker terug
Steeds tevreden geweest! Vandaag voor de 4e keer enorm teleurgesteld. Ga op zoek naar een andere! Sorry ken jullie al jaren maar we komen minder en minder daar de kwaliteit achteruit ging maar blijkbaar snappen jullie dat niet!
Slechtste restaurant in Zandhoven, mijn ouders hebben alle 2 een steak besteld en hebben een voedselvergiftiging opgelopen… int vervolg jullie vlees beter checken!
Meer als een uur moeten wachten met een kind ! Gewoon weg schandalig .
Opzich lekker eten maar de bezorgtijd is waardeloos!!
Lekker eten, gevarieerd menu en je krijgt veel op je bord! Tof en vriendelijk personeel!
Goei sfeer lekker eten^_^
Lekkere pita, pizza en pasta. Wel jammer dat we nu de 3de keer op rij een pasta bestellen die er jammer genoeg niet meer is. Smaakt wel elke keer.
Eten besteld om te laten bezorgen op kantoor te Massenhoven. Bezorgtijd was snel, ongeveer 20 minuten. Het eten was allemaal goed warm. Friet was erg lekker. Biefstuk precies gekregen zoals besteld a point Mooi groot stuk en mals. Shoarma was ook lekker! Zeker een aanrader. Eerste keer besteld hier, zal zeker vaker bestellen.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Pesto Bar met het openbaar vervoer


Zandhoven Dorp perron 2 60 meter
406
408
411
412
419
Zandhoven Dorp perron 1 60 meter
406
411
412
419
Zandhoven Dorp Vierselbaan 70 meter
420
421
427
428
Zandhoven Dorp Vierselbaan 70 meter
420
427
Zandhoven Dorp 380 meter

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid