facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pertinax Archeologisch Adviesbureau

Pertinax Archeologisch Adviesbureau

Info

Een éénmanszaak uitsluitend gericht op de opmaak van archeologienota’s door middel van bureauonderzoek. In een strakke timing begeleid ik u in uw omgevingsaanvraag in Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen, niettemin liggen mijn roots in Vlaanderen.



"Dringend een archeolognienota nodig? Al 15 jaar lang sta ik architecten, landmeters, ingenieurs, ontwikkelaars en bouwpromotors bij om hun archeologisch luik zo vlot mogelijk te laten verlopen.Dus wees niet bevreesd! Ik ben er om jou te helpen. Doorheen het volledige Vlaamse landschap!Ik ben er namelijk het liefst vroeg bij, als de ruimtelijke plannen nog in de maak zijn.Simpelweg een oplevering op afgesproken datum en liefst nog twee dagen eerder!Ik sta gewoon te allen tijde aan uw zijde en geef uitgebreid advies over kostenramingen, doorlooptijd, scenario's, risicoanalyse, second opinions en inrichtingsplannen volgens de beslissingsboom van een archeologienotaGlenn De NutteZaakvoerder Pertinax Archeologisch Adviesbureau"
Adres: Dorpsstraat 60, 3650 Lanklaar, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: +32486216911
Stad: Lanklaar
Route: Dorpsstraat 60
Postcode: 3650


Recensies
Top samenwerking
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid