facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Personal coach Bfit&fun

Personal coach Bfit&fun

Info

Ready to create a happy, fun & balanced life? Together we can create a new lifestyle.
We upgraden je naar een gezonde en fitte versie van jezelf.

Geschiedenis

Samen bereiken we jouw doel!



"B-Fit is een team van coaches die gespecialiseerd is in cliëntgerichte personal training en sport performance coaching. Daarnaast geven we online coaching en zijn we experten in de begeleiding van zelfstandigen met ‘gezonder ondernemen‘.Onze missie? Zoveel mogelijk mensen helpen om hun sportieve doelen te bereiken door de best mogelijke trainings- en voedingsbegeleiding aan te bieden."
Adres: 1755 Gooik
Telefoonnummer: 0494642087
Stad: Gooik
Postcode: 1755



op zoek naar gerelateerd: Bfit fun gooik
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
T Opkikkertje T Opkikkertje 34 meter "Creativity is the way I show my soul to the world"
InnerWorx InnerWorx 6 km Dankzij het traject bij Eva zijn mijn ogen open gegaan. Dankzij haar heb ik beslissin...
Recensies
Sporten voor mij was door meerdere redenen een no go.. 1 door mijn druk werkschema als zelfstandige 6/7 werken. En door alleen te gaan sporten, geen begeleiding te nemen, en maar wat deed en nooit resultaten zag. Nu ik paar maanden geleden met coach Olivier ben beginnen trainen voel ik me top, Veel meer conditie op korte tijd, stelt een doelgericht trainingsschema op dat ik leuk vind, pusht me tot limieten die ik daarvoor niet zou halen. En is super flexibel in mijn sportmomenten. En wat ik het allerleukste vind.. hij zegt altijd hoe goed ik bezig ben, hij is altijd enthousiast. Ik ga met plezier sporten!
4 jaar geleden ben ik, compleet niet wetend waar ik tot dan mee bezig was, mijn begeleiding gestart bij coach Yannick in Berchem. Beste beslissing ooit! Ik kwam écht van ver maar heb oa dankzij hem zoooo veel bijgeleerd, weet nu goed waar ik mee bezig ben en heb resultaten geboekt waar ik toen enkel van kon dromen! Na een jaar intensieve begeleiding ovv trainingen én voeding, ga ik de laatste 3 jaar nog geregeld langs voor een meting. Yannick blijft me geregeld tips & tricks doorsturen, which i appreciate a lot! Merci, Yannick!
B-fit biedt de perfecte combinatie van fitness en voedingsadvies aan. De medewerkers zijn hoog opgeleid, weten waar ze over spreken en de resultaten geven hen gelijk. Na 10 jaar niks doen ben ik op vrij korte periode trainen een fitter persoon en voel ik mij een pak beter in mijn vel. De coaches volgen je van nabij op en stellen in samenspraak een haalbaar trainingsregime op. Er is ook heel veel aandacht tijdens de oefeningen om blessures te vermijden waardoor ik >2,5 jaar heb kunnen trainen zonder pijn. Een absolute aanrader.
Inmiddels train ik al een aantal jaren via het programma gez-ondernemen, wat fiscaal zeer interessant is dus geen excuses meer. Mijn trainer Stanley Pelt zorgt voor zeer goede begeleiding in de fitness correcte houding, juiste niveau van uitdaging, aangepaste schema's,..., maar hij heeft ook oog voor mijn leefwereld daarbuiten. Trainen is mogelijk zowel in de fitness als daarbuiten een echte aanrader. Hoe hectisch mijn leven ook wordt, trainingen met Stanley zijn altijd een uitlaatklep. Kortom, Stanley is een topper en houdt mij op het rechte fitness pad. Merci daarvoor!
Alleen maar goede ervaringen. Ondertussen train ik bijna 5 jaar met coach Yannick. In het begin hebben we vooral gewerkt aan mijn houding, die niet goed was doordat ik een zittend beroep heb. Het valt zelfs anderen op dat deze heel hard verbeterd is. Yannick heeft ervoor gezorgd dat ik op een gezonde manier van licht ondergewicht naar een gezond gewicht ben gegaan. Dit door combinatie van aangepast voedingschema en krachttraining.
Ik ben iets meer dan 6 maanden geleden begonnen met trainen met Stanley in Pelt en ik ben sterker en gezonder dan ik in een geruime tijd ben geweest. Hij is professioneel en deskundig en ik voel me altijd veilig tijdens het trainen met hem. Hij is een geweldige trainer en ik zou hem ten zeerste aan iedereen aanbevelen:- Ook Nederlands is niet mijn moedertaal maar hij is echt heel goed in het Engels!!!
Al een goede 2 maand aan het trainen met coach Olivier en zeer tevreden. Lichaamsmetingen worden regelmatig uitgevoerd en opgevolgd schema´s worden regelmatig aangepast zodat de motivatie er in blijft! Hun sport- en voedingsapp geeft een mooi inzicht en begeleiding in je eetgewoontes.
Met Stanley hebben we een motiverende, altijd uit voor een challenge maar vooral gepassioneerde coach gevonden. De trainingssessies zijn steeds uitdagend en worden indien nodig zelfs tussentijds bijgestuurd. Het programma wordt dan ook steeds met zorg overlopen zodat de oefeningen correct worden uitgevoerd.
Ondertussen al bijna een jaar aan het trainen, bij twee verschillende trainsters, en ik ben super blij met de coaching. Nina luistert naar wat ik effectief wil en past mijn volledige schema aan indien nodig, waardoor ik nog altijd gemotiveerd ben om verder te doen.
Na een jaar trainen met Sam van B-fit kan ik het alleen maar aanraden. Ik ben van 83,kg naar 74 kg gegaan en ben vooral een veel fittere en gezondere ondernemer. Sam komt aan huis trainen om 7u dus past naadloos in mijn ochtendroutine zonder tijdsverlies. De B-fit app heeft me bewuster gemaakt van calorien en ik maak nu ook hier betere keuzes. Stop wishing, just B fit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid