facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor À perles de vue

À perles de vue

Geschiedenis

À perles de vue est une boutique de fourniture d'art et d'artisanat où nous vous permettons d'ouvrir les portes de votre imagination et de votre créativité. Nous avons des milliers de perles en passant par la résine, le bois, et la céramique, sans oublier les perles et strass Swarovski ainsi que les perles Miyuki Délica pour créer des bijoux selon vos envies !


Possibilité d'ateliers de création de bijoux les samedis après-midi sur rendez-vous. De nombreux bijoux fantaisie sont également disponibles en magasin ou réalisables sur commande. Que ce soit pour des petits conseils ou de grandes créations, nous sommes là pour vous aider !

---------------

TVA BE0885714621. Nous ne pourrons être tenus responsable de tout abus concernant l'utilisation de ce numéro de TVA.

Adres: Rue de Robiano, 49, 7130 Binches, Hainaut, Belgium
Telefoonnummer: 0497/46.78.58
moc.liamg@euvedselrepa
Stad: Binches
Route: Rue de Robiano, 49
Postcode: 7130



op zoek naar gerelateerd: Magasin de perles Bruxelles
Recensies
Ik raad aan!! Na 3 merken gemaakt in meerdere regio's, stond ik versteld van de vriendelijkheid, sympathie en vooral het goede advies van de dame in de winkel. Het was zeker nodig om wat meer wegen te doen die niet naast de deur woonden, het was de eerste maar niet de laatste keer !!!
Schitterende winkel, en aangepast advies bij de te doen aankoop
Bjr Ik ga er graag heen omdat we altijd goed worden ontvangen kus
Ik hou van heel veel accessoires om sieraden speenketting heel leuk team te maken Hier zijn mijn creaties
Ik plaatste 5 sterren, en als ik kon, plaatste ik meer. Mijn zus en ik reisden van Luik naar Binche om de winkel "parel van zicht" te zien, en we hebben er echt geen spijt van. Ik volgde de winkel al via Facebook, vond ik via de afbeeldingen, mooie dingen. Nou inderdaad, er zijn mooie dingen, en een ruime keuze aan benodigdheden om onze sieraden zelf te maken. We weten dat we heel goed werden ontvangen met een grote glimlach. De baas evenals haar vriend zet mensen heel snel aan de lijn, laat mensen zonder problemen meekijken, en dringt echt niet aan op verkoop, en is er altijd om goed advies te geven hoe het moet en waarmee. Er is geen internetsite, zoals de achtergrond. Maar de baas vertelde me dat alle nieuwigheden die ze kreeg, ze "uit het zicht" op Facebook zette, en dat we dus via messenger konden bestellen. Eerlijk gezegd kun je daarheen gaan met je ogen dicht, nou ja, niet te dicht, je moet zien waar je heen gaat. lol De winkel is minstens één keer een omweg waard. Het is heel gemakkelijk te vinden in Binche, het is niet ver van het plein, en voor de winkel zit een goede traiteur om een ​​hapje te eten erg lekker, en niet duur. Eén ding is zeker, ook al zijn er heel wat klm tussen Luik en Binche, we komen er terug. We ontdekten dat we in Binche zeer goed werden ontvangen.We gingen naar 4 winkels, en we werden zeer goed ontvangen en altijd attent op de klant, wat zeldzaam is.
Ik ging daarheen, ik kocht wat ik nodig had om sleutelhangers te maken voor de geboorte van mijn zoon. Helaas ontbrak er een onderdeel, dat hebben we besteld. De dame bevestigt dat we onze bestelling zouden hebben voor de geboorte van mijn zoon. Ze biedt ons aan vooruit te betalen en het pakketje per post op te sturen omdat we nogal ver weg wonen. We weigerden, en gelukkig! Ik zou mijn bestelling half oktober ontvangen.. maar geen nieuws. Ik belde op dat moment, de dame vertelde me dat ze de bestelling nog steeds niet had gedaan, dat ze het aan het einde van de maand zou doen... het is half december en ik heb nog steeds niets, zelfs geen telefoontje om te waarschuwen !
Super winkel met enorm veel keuze en top personeel met goed advies.
Jammer dat we voor niets verhuizen. Op de site blijft het rooster ongewijzigd, dus vinden we gesloten deur.
Geweldige plek, licht, ruim, ruime keuze, prachtige parels van goede kwaliteit. En erg aardige persoon, dz goed advies, en toegewijd aan zijn klanten. Ik beveel het van harte aan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid