facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PerformAuto

PerformAuto

Info

Wij zorgen voor een aanbod van prestatiewagens met garantie. Vlotte afhandeling met eventuele levering van de wagen, waarbij u de mogelijkheid krijgt om uw oude wagen te laten overnemen.

Geschiedenis

Wij zorgen voor een aanbod van prestatiewagens met garantie. Vlotte afhandeling met eventuele levering van de wagen, waarbij u de mogelijkheid krijgt om uw



"PerformAuto is onafhandelijke verdeler gespecialiseerd in topmodellen van betrouwbare merken. Onze sleutel tot succes is om behoefte van iedere klant te voldoen. Iedereen is welkom voor een koffie, advies of hulp."
Adres: Roeselarestraat 142A, 8880 Ledegem
Telefoonnummer: +32494159675
Stad: Ledegem
Route: Roeselarestraat 142A
Postcode: 8880



op zoek naar gerelateerd: performauto rollegem, performauto rollegem kapelle
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wallyn NV Wallyn NV 3 km Zier goed mensen.
Garage Sint-Elooi bvba. Garage Sint-Elooi bvba. 3 km Top service met bovenop nog een gratis vervangwagen!
Wehrle's carcosmetix Wehrle's carcosmetix 3 km High performance car and truck cleaning products
Recensies
Het was de allereerste keer dat ik bij Performauto terechtkwam, en ik moet eerlijk zeggen dat ik bijna nog nooit eerder een dealer ben tegengekomen waar de auto's in zo'n perfecte en verzorgde staat verkeren. De ontvangst was ook warm en gastvrij. Ik kreeg ruimschoots de tijd om uitgebreid naar de auto te kijken en er werd meer dan voldoende informatie gegeven over de auto zelf. Nadat ik nog enkele andere dealers had bezocht om auto's te bekijken, was mijn besluit vrij snel genomen om bij Performauto een auto aan te kopen. De klantvriendelijkheid, de uitstekende recensies en natuurlijk de staat van de auto hebben mij overtuigd. Ik heb mijn oude Mini hier achtergelaten tegen een zeer eerlijke prijs en in ruil daarvoor heb ik een BMW 5 Serie gekocht. Het verschil tussen een nieuwe auto en de auto die ik heb gekocht is bijna niet te zien, omdat hij in zo'n perfecte en verzorgde staat verkeert. Dit zal zeker niet de laatste auto zijn die ik hier in de toekomst koop. Ik kan deze dealer aan iedereen aanraden die op zoek is naar een mooie tweedehands auto. Ze verdienen van mij meer dan 5 sterren.ik kan alleen maar zeggen ik trotse eigenaar ben van een fantastische mooie wagen. Enkele foto’s van oude en nieuwe wagen :
Ik transporteer al jarenlang wagens voor Perform. ik kan garanderen dat ik iedere keer zeer correcte belgische wagens ophaal. Moest ik zelf een wagen willen aanschaffen kom ik zeker naar Perform vanwege het uitgebreide aanbod aan recente en correcte wagens en transparante service
Zeer vriendelijke verkoper, kwam de auto meerdere keren bekijken en werd altijd getrakteerd op goede koffie
Auto gespot die ze aanboden via internet. Snel en vlot een afspraak kunnen maken. De auto was beter en meer dan voorgesteld via het zoekertje. Eerlijke prijs voor een super kwaliteit. De service en persoonlijke aanpak is waar ze in uitblinken. Toppers in hun vak!
Ik moest een auto kopen met stoelen achterin. Stan weet waarom. Mijn minnaar audi bleef bij hen en de keuze viel op BMW 740e, de auto ruikt nieuw en schoon. Ik kom terug voor een andere. Hartelijke groeten Artur
Heel vriendelijk geholpen met de aankoop van mij nieuwe wagen. Vriendelijk ontvangst en klantgericht Alvast bedankt
Bmw gekocht. Super vriendelijk en er word niet gepoust voor te verkopen. Altijd afspraak direct en correct in orde. Na aankoop een volledig uitleg zonder haasten. Heel blij met Aankoop en supervriendelijk mensen.
Lastig is dat ze alleen op afspraak werken. Echte experts op het gebied van Duitse auto's!
Would totally recommend! Transparante communicatie, betrouwbare service en topwagens! Na een tijdje zoeken naar een nieuwe wagen, kwam ik terecht bij PerformAuto, de wagen die mij interesseerde stond nog maar een dag online. Ik nam contact op met Stan, hij antwoorde snel en diezelfde dag werd een factuur opgesteld. Hij stelde voor om eens langs te komen om de wagen te bezichtigen, maar wegens omstandigheden kon ik er niet geraken. Als alternatief stuurde hij me enkele filmpjes door. Op goed vertrouwen kocht ik de wagen en wanneer de nummerplaten uiteindelijk toekwamen werd de auto bij me thuis afgezet, waar ik hem voor de eerste keer zag. Die dag kon Stan niet direct iemand vinden om hem terug te brengen naar de zaak, dus had ik voorgesteld om te rijden, zo leerde ik mijn nieuwe wagen snel kennen en kon hij nog wat extra uitleg geven tijdens de rit. Bedankt voor de service en de snelle levering!
Na zoveel jaren nog steeds super tevreden van mijn BMW X5. Mag altijd terugkomen voor een complete onderhoud en elke keer een goede service en vriendelijk ontvangst gekregen. Ik raad het zeker aan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid