facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Performance Moto

Performance Moto

Info

■ Vente et achat de scooters/motos neufs et occasions ■ Réparation et entretiens toutes marques ■ Montage et vente de pièces et accessoires ■ Vente d'équipement ■ Montage pneus ■
Dealer officiel: SYM - VESPA - PIAGGIO - APRILIA - YAMAHA - D



"Dealer Benelli, Vespa, Piaggio, Sym, Derbi, Beta, Peugeot, Ydra. Vente et réparation scooters et motos toutes cylindrées. Équipements, pneus, accessoires..."
Adres: Avenue Reine Astrid 324, 4802 Heusy, Liege, Belgium
Telefoonnummer: 087/22.08.36
Stad: Heusy
Route: Avenue Reine Astrid 324
Postcode: 4802


Openingstijden

Maandag: 14:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 15:30


op zoek naar gerelateerd: Moto Conti, KM Motos, Moto sym, Motostore Liège, Kockelmann Motos
Recensies
Zeer leuke ontmoeting met een serieuze en zeer betrouwbare persoon. Wiens voordelen meer dan correct zijn.
Heel erg warm welkom, ik raad aan daarheen te gaan om je eigen mening te vormen
Echte boeven. Zet daar NOOIT een voet! Ik bracht een quad mee, ze gaven hem terug met papier dat de luchtinlaat blokkeerde. Goede techniek om de klant terug te laten komen en opnieuw te factureren. Ik bespaar je de kwade trouw die ze hebben getoond. Dwaas die ik ben, ik ga daar terug met mijn 600cc-scooter, ze vragen me 800 € voor het vervangen van de riem en het routine-onderhoud. Ze hebben de riem niet vervangen, de remmen niet gedaan ik moest de schijven plotseling vervangen omdat ik op de ijzers remde... ze zetten mijn leven op het spel voor een paar bekeuringen... Kijk naar hun beoordeling op de 'gouden pagina's, het is nogal suggestief. Ren weg van deze 'handel'. DIEVEN, LEUGENAARS EN SCAMPER.
Aankoop van een nieuwe Benelli TRK 502X bij hen, levering bovenaan! Vriendelijk personeel. Ik raad aan :
Ik ben zeer tevreden over deze dealer waar ik mijn Vespa heb gekocht. Ze zijn serieus en professioneel, allemaal met een glimlach. Zeer goede service na verkoop.
Hallo, Goede service, ik ben er toch meerdere keren geweest om mijn probleem op te lossen, maar uiteindelijk is alles goed!
PIAGGIO, VESPA....zeer goede garage in prestatie en service. Veel keuzes ... kleding, helmen, handschoenen, enz.
Vriendelijke baas, goede uitleg over de prestaties en kwaliteiten van de aangeboden voertuigen...
Ik ga daar voor onderhoud aan een kawazaki z750. Ik word daar zeer goed ontvangen door zeer vriendelijke mensen. De service is onberispelijk en de betrouwbaarheid is er altijd, en dat alles met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ik raad het je aan.
Hallo, er is mij in goede bewoordingen veel over je verteld en ik ben een jongere en ik ben op zoek naar een scooter booster mbk klasse a en ik wilde weten of je er een hebt?
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid