facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PerfectpElsje

PerfectpElsje

Info

Wij zoeken samen naar de perfecte oplossing voor jouw hond! Van vakantie opvang en uitlaatservice tot een heuse wellness voor je trouwste vriend!



"honden- katten en konijnen trimsalonhuisdier oppas aan huis"
Adres: Schrieksebaan 5, 3140 Keerbergen
Telefoonnummer: 0475783598
Stad: Keerbergen
Route: Schrieksebaan 5
Postcode: 3140


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Trimsalon Canis, Canis-Styling
Recensies
Super lieve dame! Had gevraagd of ze wat foto’s wilde trekken en ze maakte hier helemaal geen probleem van. Ollie mijn hond kreeg een hele make-over en zag er prachtig uit. Ook zijn vacht blinkt mooi. En dit alles voor een schappelijke prijs. Zou haar zeker aanraden!
Zeer tevreden !!! Ook super tof om nadien enkele foto's vd hondjes te mogen ontvangen!
Els kent haar vak, zo goed met gevoelige hondjes. Onze Toller Vixx was in zeer goede handen. Lekker geurtje en malse haartjes. Mooi gekapt. Vixx had 2 dikke dreadlocks die we zelf niet durfden wegknippen. Els staat ook klaar met raad over de nageltjes, oortjes.
Eerste keer bij PerfectpElsje en we zijn echt super tevreden! Bowie ziet er top uit! Bedankt
Met onze 10 maand oude husky voor de eerste keer geweest voor hem wat op te frissen, dit is zeker gelukt. Hij kwam er zacht, proper en goedruikend uit. We kregen er achteraf nog wat foto's van het proces gratis bij :
Een hele fijne ervaring bij Els. Gekapt en geknipt waar nodig en ook de scherpe nageltjes aangepakt. Gesha is er als een knappe jongen buiten gegaan.
Onze Bichon Frisé is nogal een karaktertje, maar daar weet PerfectPElsje schitterend mee om te gaan. Wat vroeger een stresserende dag was, is nu een 'wellness-moment' geworden voor Pavlov! Iedere keer tip-top!
Malou dwergkeesje is al enkele jaren vaste klant bij Perfectpelsje. Else doet haar job hobby voor haar denk ik met zovéél passie. Ze neemt haar tijd om de honden op hun gemak te stellen, te knuffelen & ze af te leveren als een plaatje. Wij zijn telkens super tevreden!
Proper volledig mooi getrimde Rocco! Top service
Ze is gewoonweg super. Onze shitzu met nogal een karakterke kwam terug, mooi geschoren, zonder problemen terwijl onze vorige kapster er altij een heel gevecht moest mee aangaan en het dan nog ni lukte zoals het moest zijn Ze is een super lieve vrouw en onze 2 hondjes kwamen super mooi geschoren terug een echte aanrader!! Wat ben ik blij met deze overstap naar Els.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid