facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Perfection-Habitat

Perfection-Habitat

Info

Perfection Habitat vous propose 50 plans de maisons contemporaines ou classiques, fidèles à nos exigences de qualité et adaptables selon vos envies et besoins.



"Nous sommes une entreprise de construction de maisons personnalisées, réalisées sur base de modèles pré-étudiés.Tous nos plans sont adaptables et conçus pour vous offrir une habitation qui réponde à vos besoins, à vos envies et à votre personnalité, tout en respectant les nouvelles réglementations en matière d'énergie."
Adres: Rue de la Pépinière, 2, 4140 Dolembreux, Liege, Belgium
Telefoonnummer: 04 / 239 98 80
eb.tatibahnoitcefrep@ofni
Stad: Dolembreux
Route: Rue de la Pépinière, 2
Postcode: 4140


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Maisonscompere be, Maison Baijot, Naturhome, Thomas & Piron, Selecthome
Recensies
Toen we besloten te bouwen, was het onze zoon Arnaud die ons vertelde over Perfection Habitat. We bezochten meerdere modelwoningen tijdens de Open Huizen weekenden en werden op slag verliefd op PH, zoals bij ons bezoek aan onze eerste woning 30 jaar geleden, een Mi-Casa. Het architectenbureau Genon begreep meteen wat we verwachtten. We hebben bijvoorbeeld een lift gepland voor onze oude dag we zijn 65 jaar oud ... en ze hebben het perfect in hun plannen geïntegreerd. De verschillende bouwfasen volgden elkaar probleemloos op volgens de planning. Een jaar later, dag voor dag, openden we onze deuren voor jullie voor een Open Huis weekend. Elke dag feliciteren we onszelf dat we voor Perfection Habitat hebben gekozen, want in de economische situatie waarin we leven, is het kiezen van een bouwbedrijf een echte uitdaging. Perfectie Habitat is niet alleen een garantie voor kwaliteit maar ook voor veiligheid!
Kom het werk afmaken in de huizen die je al hebt gebouwd en respecteer de afspraken die je aan klanten geeft voordat je deuren opent om nieuwe klanten aan te trekken!!! In ieder geval, na onze ervaring met perfectie habitat, kan ik je alleen zeggen: BOVENAL, BOUW NIET MET HEN. Geen respect voor de klant, geen respect voor dadels en de kwaliteit die we je beloven is er niet meer.
Bezoek een open deur om de afwerking en de kwaliteit van de service te zien! Je zult niet teleurgesteld zijn !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid