facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PerfectDress

Info

Verkoop van prachtige nieuwe en originele bruidsjurken voor een fractie van de normale winkelprijs. Maak een afspraak en kom geheel vrijblijvend passen !



"Les plus belles robes de mariage pour tous les styles et tous les budgets.Mooiste Bruidsjurken voor iedereen stijl en budget."
Adres: Brigade Pironlaan 23, 1080 Sint-Jans-Molenbeek
Telefoonnummer: +3225972176
Stad: Molenbeek-Saint-Jean
Route: Brigade Pironlaan 23
Postcode: 1080


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La maison du saree La maison du saree 2 km Vertaald door Google Veel goede keuzes Origineel Beaucoup de choix super bien
Salle La Dorée Salle La Dorée 2 km Vertaald door Google niet slecht discreet Origineel pas mal discret
Bachatissus Bachatissus 2 km Vertaald door Google De stoffen zijn mooi en de klantenservice is onberispelijk. Prij...
Recensies
Ik had al 5 winkels afgegaan... of ze hadden niks , waren niet altijd vriendelijk. Dan kwam ik hier en wauw. 1 pracht locatie 2 pracht ontvangst 3 super assortiment en zo vriendelijk! Echt wauw! Ik raad het iedereen aan om hier een kijkje te nemen. Ik voelde me een echte prinses hoe stom het ook klinkt. Een echt spiegelpaleis ook gewoon geen woorden voor. I love iT! Dank u voor alles!! En baby vriendelijk I SAID yess to MY perfect dress
Prachtige zaal om jurken te kiezen, ruime keuze met zeer mooie trouwjurken van kwaliteit, zeer geduldige en vriendelijke verkoopster Sofie die alle tijd neemt zodat je de perfecte jurk vindt. Afspraken zelfs buiten de gewone winkeluren mogelijk en zeer betaalbare prijzen. Ik ben super content en heb na mijn 4de afspraak om te passen eindelijk de perfecte jurk gevonden waar ik helemaal van in de wolken ben! Bedankt Sofie.
Ben zeer tevreden met mijn jurk! In huiselijke sfeer trouwjurken passen met heel vriendelijke hulp is een toffe belevenis! Vrij ruime keuze aan kleedjes in verschillende stijlen. Voor mij persoonlijk was de grote plus dat er ook kleine maten aanwezig zijn om te passen! De jurken zijn meteen leverbaar.
Na lange zoektocht, in deze winkel eindelijk mijn jurk gevonden! de gastvrouw neemt haar tijd om te luisteren naar wat je echt wilt, er wordt niks gepushed dat je niet graag ziet. De aanpassingen worden hier ook gedaan wat een meerwaarde geeft.Een kleedje kan ook worden aangepast naar je persoonlijke wensen. heel goede ervaring gehad hier.
Vandaag heb ik mijn “perfect dress” gevonden, en ben er heel blij mee Een zeer grote selectie van prachtige trouwjurken van hoge kwaliteit. Service op het hoogste niveau! Zeer beleefde en vriendelijke verkoopster die rekening hield met al mijn wensen en voorkeuren. Als je de trouwjurk van je dromen wilt vinden, dan ben je hier zeker op het juiste adres!!!
Zeer mooie jurk, heel veel keuze. Uiterst vriendelijke,behulpzame en geduldige dame. Op de website heb je een greep uit de collectie met prijsvermelding, zo sta je niet voor verassingen! Ik raad deze plaats aan! Ook het atelier om je jurk te kiezen is helemaal aangepast om je Perfectdress te vinden!
Sofie, jij bent een absolute topper! Nooit gedacht dat ik voor mijn droomkleed zou gevallen zijn... Want ik had iets totaal anders in mijn hoofd. Maar jij wist wat perfect zou staan bij mij zo blij dat ik je raad heb opgevolgd! Jij hebt mijn droomkleed gevonden Wie je ook bent... Jij hebt voor iedereen een perfect dress doe zo verder!
Het was een zeer aangename en leuke ervaring. Sofie heeft ons heel deskundig professioneel advies gegeven, een persoon die echt haar job door en door kent. Zeer lieve en vriendelijke vrouw. Die je zal bijstaan met raad en daad. Enorme mooie setting waar de trouwkleden gevestigd zijn. Het was een zeer aangename en unieke ervaring. Zeker een aanrader!!!
De eerste winkel waar ik ging, en men perfect jurk gevonden ! zeer vriendelijk, en veel geduld! Ook heel mooie ruimte om te passen , een echte aanrader voor iedereen
Ben zeer vriendelijk onthaald. Ruime keuze aan trouwjurken. Vond het ook een zeer originele en verzorgde pasruimte. De persoonlijke en warme aanpak stelden me op mijn gemak. Kortom, een echte aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid