facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Per passione

Per passione

Info

Situé au coeur de Neder Over Heembeek , le restaurant italien Per Passione vous ouvre ses portes dans une ambiance conviviale et détendue.



"Situé au coeur de Neder Over Heembeek , le restaurant italien Per Passione vous ouvre ses portes pour toute vos commandes à emporter ou livraison. Pas de repas sur place."
Adres: Rue François vekemans 116a, 1120 Neder-over-Heembeek
Telefoonnummer: 003222611127
Stad: Neder-over-Heembeek
Route: Rue François vekemans 116a
Postcode: 1120



op zoek naar gerelateerd: Bella Ciao Maastricht
Recensies
Zeer lekker pizza's en snelle bezorging. Een aanrader. Dank
Ik wil hier weken
Gewoon een van de beste pizza's van België. Verlaagde prijs, pizza's altijd bovenaan, ik bestel al een tijdje bij hen en ik ben nog nooit teleurgesteld geweest over de vriendelijkheid van de service, hun flexibiliteit en hun pizza's. De pizza's druipen niet van het vet, de kaas en de rest vallen bij het minste voorwendsel niet tijdens de maaltijd, de smaak is top en voor rond de 10 euro plus een gratis frisdrank. Sindsdien nooit meer ergens anders geweest.
De pizza's zijn goedkoop, maar dat doet niets af aan hun kwaliteit die onfeilbaar is. De bestelling van extra's wordt perfect gerespecteerd en hun tomatensaus is goddelijk goed. Snelle bezorging en de pizza's blijven warm. Vegetarische menuopties: Het is een pizzeria, je kunt alle vegetarische ingrediënten op je pizza kiezen. Kindvriendelijkheid: Alle kinderen zijn dol op pizza.
Ik heb meerdere keren bij dit restaurant besteld en ben teleurgesteld. Elke keer was ik gestoord of ziek. Ook vandaag heeft het restaurant daar ondanks een foutje van onze kant geen last van gehad. Bij de eerste happen, niets te zeggen, dan wordt het walgelijk. 2 uur na het "eten" zijn mijn maat en ik ziek. Zeer teleurgesteld.
Beste pizzeria in de hoofdstad! Verse producten, het deeg is buitengewoon, de pizza's zijn lekker en de service is supersnel. Daarnaast zijn zowel het team ter plaatse als de bezorgers super aardig
Ik heb twee keer besteld, maar er komt geen derde keer. Pizza zonder smaak, flauw, het is een belediging voor de Italiaanse gastronomie. MIVB rekruteert…
Sara *** je kent de smaak van je mond niet. Er zijn misschien meer geschikte pizza's voor je in STB, ga daar eten. Dit restaurant maakt de beste pizza's van België. Ik nodig pizzaliefhebbers uit in dit restaurant. Eten: 5/5
De pizza's zijn van zeer goede kwaliteit, maar het probleem is dat ze te klein zijn!Eten: 4/5
Heerlijke pizza's, de porties zijn royaal, het deeg is goed gaar. Het restaurant reageert snel op sociale netwerken, Hartelijk dank aan jou, Leuke ontdekking.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid