facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Peppino Pazzo haacht

Peppino Pazzo haacht
"AFHAAL & DELIVERY / PIZZERIA EN PASTA"
Adres: Stationsstraat 46, 3150 Haacht
Telefoonnummer: 3216464943
Stad: Haacht
Route: Stationsstraat 46
Postcode: 3150



op zoek naar gerelateerd: Peppino Pazzo Kampenhout, Peppino pizza, Milano Pizza, Pizza Kampenhout, Peppino italian restaurant, Thai Haacht, Pizza Roma Haacht, Pizza Bonheiden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Peppino Pazzo Peppino Pazzo 0 meter Pizza's veel te laat geleverd en te lauw . Vorige keer veel beter. Spijtig .
Recensies
Heel vriendelijk. Super gezellig om live de pizza te zien maken. Je zit als het ware mee in de keuken.
Heel lekker, echt waar, DE beste pizza's. Terugkomend uit Italië is dit echt wel 2de beste pizza ooit gegeten! De pizza's zijn groot, en je hebt meer dan genoeg om te eten, je raakt helemaal vol, zowel voor volwassenen als voor de kleinere mannetjes. Interieur is helemaal vernieuwd en is super gezellig, er is nu ook een leuk buitenterrasje en het personeel is heel erg vriendelijk.
Ik heb denk ik pech gehad heb het niet de juiste week was. Bestelde zondag via Takeaway omdat ik een kortingscode had maar pizza kwam nooit opdagen. Toen ik belde liet een meisje me weten dat de zaak al dicht was maar dat ik de eigenaar moest contacteren. Deze man was heel vriendelijk en beloofde me 20 euro en een gratis dessert bij de volgende bestelling. Toen ik vandaag belde werd dat 14 euro maar kreeg ik ook wat over me heen omdat ik ver zou wonen nochtans in de zone waar ze leveren en vond de man de compensatie overdreven, dus liet ik het zo na een hele discussie omdat ik het gevoel had dat ik profiteerde. Uit nieuwsgierigheid bestelde ik toch gewoon weer online en de pizza werd geleverd. Ook al was deze 45 minuten te laat, hij was het wachten waard, heel lekker. Ik denk dat ik op een ongelukkig moment heb besteld, maar de klantvriendelijkheid kon stukken beter en ik ben nog nooit zo behandeld door iemand, jammer.
Op woensdag volg ik Italiaanse les, en dat kan niet zonder eerst een bezoek te brengen aan Fabio. Twee glazen rode wijn en een pizza. Maakt niet uit welke, ze zijn allemaal lekker en met veel liefde voor het vak gemaakt. Ik ben fan!
Dit zijn toch echt wel veruit de beste pizza's uit de weide omgeving. Gemaakt door iemand die naast het bakken ook echt begaan is met zijn product. Echt top!
€70 euro voor 3 pizza's & een pasta, afgehaald met 40 minuten vertraging ... Pizza's niet speciaal, heel weinig beleg erop & pasta redelijk droog. Oh ja, één van de pizza's was ook verbrand. Lookbrood trouwens niet te eten. Ontzettend jammer, maar toch nog 2 sterren voor het 'doorzettingsvermogen' van pizzabakster Claudia die er helemaal alleen voor stond! Één keer, maar geen twee.
Echt hele goede pizza.. super bodem en verfijnd gekruid. Aanrader!
Om 18h besteld, tegen 20:45h koude pizza’s ontvangen… ik denk dat er iets moet veranderen aan de bezorging!
Toevallig in Haacht terecht gekomen. Er zijn niet veel redenen om dit dorp te bezoeken, maar vanaf nu heb ik wel een heel goed excuus om daar even te stoppen. Er is daar immers een man die pizza's van de bovenste plank maakt. Eigen deeg van volkoren dat eigenhandig gekneed wordt. En beleg met de juiste kwantiteit en kwaliteit. Topkeuken met een persoonlijke touch, zoals ik het graag heb. En vanaf nu een omweg waard is.
Na een weekend Rock Werchter is deze pizzaria een verademing! Verse pizza van zeer hoge kwaliteit. Krokant, verse ingrediënten, smeuïge mozzarella en deels op basis van volkoren meel.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Peppino Pazzo haacht met het openbaar vervoer


Haacht Wissel 70 meter
Haacht Wissel 90 meter
Haacht Mercatorlaan 150 meter
270
284
503
512
513
660
Haacht Mercatorlaan 160 meter
270
284
503
511
512
513
660
Haacht Kerk 290 meter
270
284
470
503
511
512
513
533
660

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid