facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Peppers Gym

Adres: Brusselsesteenweg 227 , Wetteren 9230, BE
Telefoonnummer: 09 369 91 93
Stad: Wetteren
Route: Brusselsesteenweg 227
Postcode: 9230



op zoek naar gerelateerd: Peppers gym bemande uren, Sporten Wetteren, Fitness Affligem, Oxygen Gentbrugge, Fit-out, Fitness Gavere, Fitness Ertvelde, Basic-Fit Londerzeel
Recensies
Ik ben 3 maand na mijn bevalling gestart met peppersgym om mijn conditie en spieren terug op te bouwen. Nu 9 maand later nog steeds zeer tevreden klant. Terwijl ik vroeger in de fitness niet goed wist waar te beginnen, is de training bij peppers duidelijk. Bovendien kan je je vooruitgang makkelijk meten dankzij de app. Daarnaast zorgt Premiumprogramma voor extra uitdaging en dit kan ik ten zeerste aanraden. De flexibele openingsuren en locatie zijn mooie extra's.
Met hulp van de coachen van Peppers Health center geraak ik fit de winter door. De aanpak en begeleiding is afgestemd op je eigen verwachtingen en doelen. Ik ben er zeker van dat ik dankzij mijn trainingsprogramma fit naar de sneeuw kan dit jaar. Elke lichamelijke klacht verdwijnt als sneeuw voor de zon dankzij het e gym programma.
Aangename sfeer, professionele begeleiding, moderne toestellen en het is er proper. Wat voor mij ook een groot verschil maakt zijn de ruime, flexibele openingsuren.
Hier wordt iedereen warm verwelkomt met voornaam! Vriendelijke/behulpzame/professionele coaches. Zeer gepersonaliseerde aanpak en moderne kwaliteitstoestellen. Alles zeer netjes. Aangename sfeer voor alle leeftijden. Dit ga ik volhouden!
Uitstekende fitness! Professionele begeleiding, geen vraag is te veel. Onbemande uren zijn een echte meerwaarde. Heel proper en verzorgd. Prijs/kwaliteit zeker in orde. Aanrader!
Eerste kennismakingsgesprek: dit verliep super vlot. Ik kreeg de informatie van Kristien, een heel vriendelijke oprechte, professionele vrouw. Ik kijk er naar uit om binnenkort te starten!
top installatie, Top coaches en top programma's. Zeker de moeite om eens langs te gaan voor intake gesprekken. Sukkel zelf met mijn gezondheid en krijg hier mijn vertrouwde begeleiding die ik zocht !
Aangename kennismaking met fitnessen op een andere manier. Even onwennig in het begin maar je wordt meteen op je gemak gesteld en behandeld als waardevolle klant.
De eerste kennismaking met de gym was een voltreffer. Vriendelijke en professionele begeleiding. Zeer interessant en motiverend e-gymsysteem. Aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid