facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Peppers Gym

Peppers Gym

Info

Bij Peppers Gym staat gezondheid, fitheid en afslanken centraal.
Of je nu 18 of 80 bent, samen zorgen we voor een verantwoord beweegplan met resultaat!

Geschiedenis

Peppers Gym wil met haar pagina laten zien dat ze niet de goedkoopste fitness in de buurt is maar wel 1 van de meest resultaatgerichte. Door de gerichte aanpak worden er wel resultaten geboekt. De getuigenissen van tevreden klanten zijn daar het bewijs van.

Adres: Brusselsesteenweg 227, 9230 Wetteren
Telefoonnummer: 09/369.91.93
Stad: Wetteren
Route: Brusselsesteenweg 227
Postcode: 9230


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Fitness Wetteren cooppallaan, Personal trainer Wetteren, Peppers gym bemande uren, Groepslessen Spinning, Sporten Wetteren, Basic-Fit Wetteren, NRG Fitness Wetteren, Groepslessen Wetteren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Diëtiste-Diabeteseducator Naomi De Wolf Diëtiste-Diabeteseducator Naomi De Wolf 2 km Diëtiste Naomi begeleidt u naar een gezonder en lichter leven. Samen met u passen we...
Kapsalon Myriam Kapsalon Myriam 3 km Myriame doet al heel lang de haren van ons allemaal al altijd super content geweest!
Sos produits Sos produits 3 km SOS staat voor hulp , dus heb je hulp nodig bij je kapsel , voor je voetjes Medische ...
Schoonheidsinstituut Katrien Schoonheidsinstituut Katrien 3 km Sinds enkele jaren ben ik vaste klant bij Katrien. Ik ben fan van acryl nagels en zij...
Belgian POWER CLUB Belgian POWER CLUB 3 km Geweldige club
The Gym-To Be Fit The Gym-To Be Fit 4 km Ze zijn heel erg vriendelijk en niks voelt beter dan een zwaar en intensief trainen.
NRG Wetteren NRG Wetteren 4 km Alles heel verzorgd hier in Wetteren, goed onderhouden. Dat valt direct op als je de ...
Proteinedieet-afslanken Proteinedieet-afslanken 4 km Proteïnedieet-Afslanken
Recensies
Ik ben 3 maand na mijn bevalling gestart met peppersgym om mijn conditie en spieren terug op te bouwen. Nu 9 maand later nog steeds zeer tevreden klant. Terwijl ik vroeger in de fitness niet goed wist waar te beginnen, is de training bij peppers duidelijk. Bovendien kan je je vooruitgang makkelijk meten dankzij de app. Daarnaast zorgt Premiumprogramma voor extra uitdaging en dit kan ik ten zeerste aanraden. De flexibele openingsuren en locatie zijn mooie extra's.
Met hulp van de coachen van Peppers Health center geraak ik fit de winter door. De aanpak en begeleiding is afgestemd op je eigen verwachtingen en doelen. Ik ben er zeker van dat ik dankzij mijn trainingsprogramma fit naar de sneeuw kan dit jaar. Elke lichamelijke klacht verdwijnt als sneeuw voor de zon dankzij het e gym programma.
Aangename sfeer, professionele begeleiding, moderne toestellen en het is er proper. Wat voor mij ook een groot verschil maakt zijn de ruime, flexibele openingsuren.
Top team. Altijd met een glimlach staan ze steeds paraat. Nog nooit was sporten zo leuk
Hier wordt iedereen warm verwelkomt met voornaam! Vriendelijke/behulpzame/professionele coaches. Zeer gepersonaliseerde aanpak en moderne kwaliteitstoestellen. Alles zeer netjes. Aangename sfeer voor alle leeftijden. Dit ga ik volhouden!
Uitstekende fitness! Professionele begeleiding, geen vraag is te veel. Onbemande uren zijn een echte meerwaarde. Heel proper en verzorgd. Prijs/kwaliteit zeker in orde. Aanrader!
Eerste kennismakingsgesprek: dit verliep super vlot. Ik kreeg de informatie van Kristien, een heel vriendelijke oprechte, professionele vrouw. Ik kijk er naar uit om binnenkort te starten!
Aangename kennismaking met fitnessen op een andere manier. Even onwennig in het begin maar je wordt meteen op je gemak gesteld en behandeld als waardevolle klant.
top installatie, Top coaches en top programma's. Zeker de moeite om eens langs te gaan voor intake gesprekken. Sukkel zelf met mijn gezondheid en krijg hier mijn vertrouwde begeleiding die ik zocht !
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Peppers Gym met het openbaar vervoer


Kwatrecht Oosterzelesteenweg 50 meter
28
46
Kwatrecht Oosterzelesteenweg 50 meter
130
Kwatrecht Oosterzelesteenweg 70 meter
28
46
Kwatrecht Oosterzelesteenweg 70 meter
130
Kwatrecht Oosterzelesteenweg 120 meter
96

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid