facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PepeNero

PepeNero
Adres: Muntstraat 19, 3000 Leuven
Telefoonnummer: 016 22 24 25
Stad: Leuven
Route: Muntstraat 19
Postcode: 3000


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 14:30


op zoek naar gerelateerd: PepeNero menu, Pepe Nero leuven menu, Italiaan Leuven, Italiaan Muntstraat Leuven, Pepe Nero wijn, Al Pepe Nero, Baracca Leuven, Pepenero leuven reserveren
Recensies
Gezellig kader in een leuk straatje.Vriendelijke en snelle bediening. Hier heb ik de lekkerste Hugo ooit gedronken.De gerechten zijn mooi gepresenteerd, lekker en ruim voldoende.Hier komen we zeker en vast nog terug! TOP!
Sfeervol restaurant, vlotte vriendelijke bediening. Lekker eten en net iets anders dan bij de meeste andere Italiaanse restaurants. Beperkte wijnkaart maar met een uitstekende keuze, wel het betere gamma dus ietsje duurder.
Gisteren heerlijk gegeten bij PepeNero. Authentiek Italiaans restaurant met mooie kaart, fantastische kwaliteit en zeer vriendelijk personeel. Aanrader als je in Leuven Italiaans wil eten.
Heerlijke Rosini, met een diepe Nero d´Avola. Top.
Pepe Nero is een van onze goto-restos in Leuven. Het eten was zeer lekker, de wijn ook. De bediening loste ons probleem een vuil glas efficiënt op. Het enige negatief punt is de drukte en de tafels die dicht bij elkaar staan. Dit geen restaurant voor een romantische tête-à-tête maar je kan er wel goed eten.
Heel lekkere gerechten! Spaghetti scampi, pasta alle vongole en de ravioli met Sint-Jakobsnoten zijn echte aanraders! De huiswijn viel iets tegen maar er zijn voldoende andere wijnen om uit te kiezen ;
Smaken waren goed, maar het warmste dat opgediend werd, was het bord, eten was ronduit koud. Zijn geld niet waard.
Smaakvol interieur! Vriendelijke en vlugge service met een glimlach! Risotto frutti di mare was super lekker en zeker een aanrader! Om te eindigen een heerlijke souffle al cioccolata. Niet vergeten om de limoncello te proeven.
Beste Italiaanse restaurant in Leuven. Duurder, maar het is het waard! Hele vriendelijke bediening, uitgebreid menu en goeie wijnen.
Lekker, zeker...maar wat prijzig en geen pizzas meer op de menu :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid