facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PEP

PEP

Info

Koffie-, apero- en buurtbar in Kortenberg.



"Wat is een buurtbar eigenlijk?Het is je huiskamer buitenshuis, waar je kan genieten van een hapje en een drankje , terwijl je rustig de krant leest. Of neem er een boek of magazine bij. Er zijn ook verschillende spelletjes die je gezellig samen kan spelen.Telewerken? Geen probleem, er is wifi voorzien.Heel de buurt en ver daarbuiten is welkom bij PEP Buurtbar om samen te genieten.#PEP #PEPBuurtbar #buurtbarvooralleman"
Adres: Leuvensesteenweg 222, 3070 Kortenberg
Telefoonnummer: +3223119684
Stad: Kortenberg
Route: Leuvensesteenweg 222
Postcode: 3070


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:30
Dinsdag: 08:00 - 18:30
Woensdag: 08:00 - 18:30
Donderdag: 08:00 - 18:30
Vrijdag: 08:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Koffie Kortenberg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
AfroLuna AfroLuna 292 meter Zeer vriendelijk, spreken ook Nederlands. Het eten was Smakelijk, lekker!
De Kiek De Kiek 1 km Mooie locatie, gezellige tuin om te Aperitieven. Super lekkere en gevarieerde bbq. vr...
Recensies
Gezellig en mooi ingericht plekje in Kortenberg centrum. Toffe kaart inclusief lekkere ontbijtmogelijkheden, supervriendelijke bediening en gratis Wi-Fi.
Super lekkere sandwich! Zalige koffie en super lekkere bio limonades! Ook het personeel is keer op keer super vriendelijk echte aanrader!!
Gezellige koffiebar, mooi retro interieur, rustige jazz muziek, lekkere koffies, streekbieren & streekproducten en een vriendelijke bediening. Meer moet dat niet zijn! #TopBar #Topcafé
Heerlijke koffievariaties :-
Hippe koffiebar met fijne maar rustige sfeer. Je kunt hier iets drinken of iets eten, met keuze uit zelfbereide lichte maaltijden, stukjes gebak, cocktail, bieren en wijnen en natuurlijk een grote lijst met koffie. Vooral de lieve uitbaatster maakt deze plaats uniek in Kortenberg.
Supergezellige koffiebar met immer vriendelijke gastvrouw. Heerlijke koffie, chocolademelk en alternatieve frisdranken. Altijd wel iets in huis om de gaatjes mee te vullen.
Heel lekkere koffie. Kalm en gezellig en de cola light van Fritz is best lekker.
Leuke koffiebar, lekkere en verse producten, goede bediening. De schotel met tapenades vind ik ook zéér top bij de unieke streekbiertjes. Een schitterende aanwinst voor Kortenberg
Eindelijk een lekkere keuze kunnen maken in deze fijne zaak. Heel vriendelijke ontvangst en gezelligheid voor iedereen die er over de vloer komt ! Doe zo verder meiden !
Toffe koffiebar! Veel volk op de dag van de arbeid!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid