facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PeopleWare

PeopleWare

Info

Wij creëren unieke software voor unieke bedrijven en organisaties.

Geschiedenis

PeopleWare conceptualiseert, ontwerpt en bouwt software geheel op maat voor haar klanten. Onze klanten hebben diverse redenen om software te laten maken. Maar één ding hebben ze allemaal gemeen: ze zijn uniek en daarom kiezen zij voor maatsoftware om dat unieke karakter strategisch te maximaliseren.

In het huidige technologielandschap gaat onze voorkeur uit naar de cloud based softwaresystemen. Mobiele toegang tot de bedrijfsgegevens of het uitvoeren van bedrijfsprocessen via een smartphone of tablet is vanzelfsprekend in onze visie.

Via onze dienst Managed Application Support garanderen we onze klanten continuïteit en levensduurverlenging van hun bestaande softwaresystemen.

Succesvolle bedrijven die IT voldoende strategisch bekijken, werken graag samen met een partner als PeopleWare om hun strategische ambities te realiseren.

Adres: Duwijckstraat 17, 2500 Lier (België)
Telefoonnummer: +32 3 448 33 38
Stad: Lier
Route: Duwijckstraat 17
Postcode: 2500



op zoek naar gerelateerd: Peopleware jobs, PeopleWare Facebook, Marc Schijvaerts
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Catch Software Catch Software 3 km Een jong, fris bedrijf gedreven door ondernemingslust en een passie voor IT. Bij ons ...
Eureco Software Solutions Eureco Software Solutions 3 km Slimme bedrijfssoftware die meegroeit met uw onderneming
Recensies
Zeer leuke en inventieve mensen. Echte professionnels
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid