facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Penthai Take Away

Penthai Take Away

Info

Welkom bij ons.
Penthai is "Thais zijn" en "Vrijheid": streven naar een originele thaise keuken met verse producten.Good food,good taste and good sharing.

Adres: Brusselsesteenweg 311a, 1980 Eppegem, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 015349004
Stad: Eppegem
Route: Brusselsesteenweg 311a
Postcode: 1980


Openingstijden

Maandag: 17:30 - 21:30


op zoek naar gerelateerd: Chinees restaurant Eppegem
Recensies
Ik had nr 54 rode curry met scampi als hoofdgerecht. 17€ voor 5 scampi’s ??? Dit is er toch grandioos over? De partner had nr 81 eend met pindasaus. Qua smaak zat dit goed maar wederom echt te weinig, we zijn thuisgekomen en we hebben een curryworst gebakken. 5 scampi’s doe je als voorgerecht; niet als hoofdgerecht!Eten: 2/5
Heel lekker eten : mooi verzorgd, voldoende grote porties, verse ingrediënten, heel lekkere smaken. Heel vriendelijke bediening, een open keuken die heel proper is, dus je ziet wat en hoe ze alles klaarmaken. Als je allergieën hebt, kan je dit doorgeven en dan wordt je gerecht 'op maat' klaargemaakt. Een echte aanrader!!
Zeer lekker eten en ruim aanbod via de website. Zeer vriendelijke uitbaters! Zeker een aanrader.Eten: 5/5
Telkens heel lekker eten afgehaald en supervriendelijke eigenaars. Gemakkelijk te bestellen via hun website.Eten: 5/5
Al vele jaren fan van de Thaise keuken en al veel Thaise restaurants in regio Mechelen-Vilvoorde-Bxl uitgeprobeerd en Penthai behoort tot de absolute top. Super lekker en niet te duur!
Curry saus was top en personnel heel vriendelijk!! Open keuken is heel proper. Maar heel jammer was de rijst veel te hard...heb zelf rijst moeten bijmaken.
1e keer geweest en er gaan er nog veel volgen! We hebben met ons 3 super lekker gegeten, waarvan 2 vegetarisch! Zelfs de persoon die we bijna nooit bij een oosters restaurant krijgen vond het lekker! Vegetariërs hebben hier ook keuze genoeg! Een aanrader!!
Gebeld om te laten weten dat het eten: zeevruchten curry echt slecht was. Kwam gewoon uit de diepvries en opgewarmd. Saus was gekabbeld. Curryprut met water. Jammer maar hier halen we geen thai meer. Ik had nog gebeld voor dit door te geven maar wegens drukte namen ze geen orders meer aan en namen ze dus ook de telefoon niet meer op. Het was een bestelling van meer dan 100 euro.
Het viel deze keer serieus tegen. Gebakken rijst met scampi was smaakloos en de rijst niet gebakken. Ons zien ze hier niet meteen terug.
Zeer vriendelijk personeel en heerlijk eten! Zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid