facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Peking Garden

"30 years of Chinese cuisine in the heart of Halle"
Adres: Bergensesteenweg 50-52, 1500 Halle
Telefoonnummer: 023603120
Stad: Halle
Route: Bergensesteenweg 50-52
Postcode: 1500



op zoek naar gerelateerd: Peking Garden Halle menu, Peking Garden, Halle take away, Peking Garden menu, Peking Garden menu kaart, Peking Garden Halle Openingsuren, Chinees restaurant Halle, Take away Halle, Menu Peking
Recensies
1. Zwartgeblakerde ribben. Bediening door zaakvoerder. Hij dacht, die zullen dat wel openen. Neen dus. 2. Zeer lang wachten. Dit Verklaart 1. . 3. 3 euro voir 8 misérable kropouk 4. Echt zeer karig met van alles. Zeer jarige portie rijst. En Citroendoekjes om handen te onvetten. Je moet er echt om steken. 1tje maar. Te delen door drie. Conclusion. Zeer ondermaats. Komen niet meer terug. Echt niet.
Goede en vriendelijke service. De prijs redelijk en het eten heel erg lekker! Snelle service ook nog. Echte aanrader.
Niet echt een aanrader. We zijn verbaasd door de goede recensies hier…Het interieur is passend. Het eten is daarentegen van een gemiddelde kwaliteit. De groenten, waaronder de worteltjes waren echt nog rauw. De porties zijn ook nogal beperkt zowel qua hoeveelheid rijst als vlees voor de toch wel relatief hoge prijs. De betaling liep ook niet echt vlot. De uitbater heeft duidelijk laten verstaan liever in cash betaald te worden. Met de kaart betalen lukte uiteindelijk wel, maar de uitbater benadrukte dat hij nooit met een betaalkaart betaalt. “Nu moet ik dagen wachten op mijn geld… Indien je cash betaalt, dan heb ik mijn geld meteen…”. Kortom, wat ons betreft geen goede ervaring.
Ik ga hier zelf al van toen ik peuter was. Heel veel mooie avonden beleefd. Eigenaars steeds heel vriendelijk. Eten van goede kwaliteit en steeds zeer lekker. Mijn favoriete Chinees restaurant. Hopelijk gaan ze nog jaren door. Vegetarische menuopties: Die zijn er. Maar is niet ons ding. Kindvriendelijkheid: Onze zoon was 10 dagen oud als hij er voor het 1st ging. Is nu 15. Steeds even vriendelijk ontvangen Parkeren: 4 plaatsen op de oprit. Veel parkeergelegenheid in de straat. Speciale dieetwensen: Nooit een probleem als je vraagt om bepaalde ingrediënten niet te gebruiken.
Je kunt er heerlijk eten in een heel mooi kader. Met heel vriendelijke bediening en een uitgebreide wijn - en menukaart. En met rustige achtergrond muziek. Parkeren: Je kunt er voor de deur parkeren. Er is een 5 tal plaatsen.
Beste dat chinese hote quisine benaderd. Geen doordeweekse chinees.Eten: 5/5
Vandaag per toeval in Peking Garden beland tijdens een fietstocht. Geluncht. Lekker gegeten. Zeer vriendelijke uitbater, die ons ook de fietsbatterij zonder problemen liet opladen. Echte aanrader.
Zeer vriendelijke mensen en lekker eten! Prijs valt ook goed mee zeker een aanrader dus! Als ik een tip zou mogen geven zou het toch beter zijn om het vasttapijt eens te vernieuwen de vlekken komen een beetje onprofessioneel over. Voor de rest was alles echt top!
2 hoofdgerechten besteld, runds was karrig. Scampis waren goed. Geen aanrader.
Gezellige sfeer met goede bediening en ruime keuze aan lekker eten. Zeker aan te raden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid