facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pejati

Pejati

Info

Uw goudbank in Tessenderlo aan het knooppunt Limburg-Antwerpen-Brabant.


Wij zijn lid bij de Koninklijke Munt van Belgie.

Geschiedenis

http://www.pejati.be
http://www.sloopgoud.be
http://www.oud-goud.be
http://www.tandengoud.be
http://www.beleggingsgoud.be
http://www.goudmunten.be



"Aankoop van alle edelmetalen, juwelen, munten, goud, zilver, ..."
Adres: Laar 18, 3980 Tessenderloo, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 0473263685
Stad: Tessenderloo
Route: Laar 18
Postcode: 3980


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: PEJATI munten, Edelmetalen Pejati inkoop oud goud zilver platina en tin, Tin Opkopers België, Goudopkopers, Sloopgoud prijs vandaag, Oud goud verkopen Limburg, Argentor prijs oud goud, Juwelen verkopen Limburg
Recensies
Als je gouden en zilveren juwelen en munten en oude horloges wil verkopen, twijfel dan niet en kies voor Pejati. Ik had mij vooraf goed geïnformeerd, eerst door de reportage van het VRT-programma factcheckers over goudwisselkantoren te herbekijken, vervolgens door de prijzen op de websites van een tiental handelaars met elkaar te vergelijken en als laatste door met mijn persoonlijke top-3 telefonisch contact te nemen en hun te vragen mij uit te leggen wat ik bij een bezoek mag verwachten. Pejati kwam als beste uit mijn vergelijkend onderzoek. We maakten een afspraak en ter plaatste verliep alles zoals het mij telefonisch was uitgelegd. We hadden duidelijk met een expert te maken die van eerlijk zaken doen een erezaak maakt. Dat vertaalde zich in een duidelijk zichtbare weging, veruit de beste prijzen en een onmiddellijke creditering op onze rekening. ‘Voilà, het geld staat al op jullie rekening’ zei de uitbater. Ik opende meteen mijn mobile banking app om het te verifiëren en inderdaad het stond er al op en ‘t was bovendien 20% meer dan bij de handelaar met de tweede beste geafficheerde prijs. Niet twijfelen, kies voor Pejati!
Zeker de moeite om eerst een omweggetje te maken naar Scherpenheuvel voordat je je oud goud ergens anders verkoopt, ritje dubbel en dik terugverdiend! Top kennis en serieus. Hartelijk dank.
Als je iemand betrouwbaar zoekt om je oud goud of andere edelmetalen aan te verkopen is dit de juiste man. Eerlijk, direct en met heel veel kennis van zaken. Handig, aangezien je zelf meestal niet weet wat nu welke waarde heeft. Direct je geld gestort op de rekening. Makkelijk te bereiken, vlak aan de autosnelweg en parking voor de deur. Na enkele telefoontjes met andere goudwisselkantoren had ik toch wel een bizar gevoel. Hier had ik direct een goed en veilig gevoel. Echt een aanrader.
Vriendelijk, betrouwbaar en correct. Een eerlijk man die de beste prijs, correct en onmiddellijk betaald, voor uw oude juwelen. Een aangename en bekwaam man in zijn vak.
Vriendelijk ontvangen, correcte weging en prijzen. Cash uitbetaling tot € 500, daarboven wordt op je rekening gestort dezelfde dag. Afspraakuur moet je met een korrel zout nemen…
Zeer tevreden. Vriendelijk betrouwbare man. Elk stuk werd goed nagekeken en we kregen een goede uitleg en een eerlijke prijs. Een echte aanrader.
Zeer positieve eerste ervaring bij de verkoop van oud goud. PJ heeft een grote expertise en biedt een meer dan correcte prijs en service. Ik vond dit echt een verademing in vergelijking met de talrijke advertenties van goudwisselkantoren en andere meer 'shady' advertenties die ik tegenkwam op zoek naar een betrouwbaar adres. Ik kom hier zeker terug!
Snelle en correcte service,eerlijke prijs en deskundige uitleg. Kortom een betrouwbare aanrader
Zeer positieve ervaring. Zeker aan te bevelen voor het verkopen van edelmetalen. Hij heeft er een tevreden en terugkerende klant bij sinds vandaag.
Een echte aanrader! Beste prijs voor uw goud en zilver. Niet alleen is hij een super vriendelijke man, maar ook 1 met enorme kennis.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid