facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Peck 47

Peck 47
"Woodpecker 47: Brunch, breakfast & specialty coffee during the day I 9 am/ 8.30 weekend - 5 pmSmash 47: Smash burgers & craft beers during the night Every day from 5 pm to 10 pm"
Adres: Rue Marche aux Poulets 47 Kiekenmarkt 47 , Brussel 1000, BE
Stad: Brussel
Route: Rue Marche aux Poulets 47
Huisnummer: Kiekenmarkt 47
Postcode: 1000


Openingstijden

Maandag: 09:00-21:00
Dinsdag: 09:00-21:00
Woensdag: 09:00-21:00
Donderdag: 09:00-21:00
Vrijdag: 09:00-21:00
Zaterdag: 09:00-21:00
Zondag: 09:00-21:00


op zoek naar gerelateerd: Ontbijten Brussel, Woodpecker 47, Peck Brussel, Frank Brussel, Brunch Brussel, Peck 20, Peck 47 menu, Woodpecker Brussel
Recensies
Een van de beste burgers die ik heb gegeten met lekkere dirty chai latte erbij. Dit allemaal ook uit glazen potten met metalen rietjes. 100% sustainable. Het restaurant ondersteund tevens ook lokale organisaties die sustainability verbeteren.
Het leek ons een leuk zaakje om te ontbijten. Eenmaal binnen werkt er één serveerster die erg onvriendelijk is. Ze liet steeds nieuwe mensen binnen en ruimde andere tafels af ipv onze bestelling op te nemen. Toen ik mijn hand omhoog stak om te vragen of we konden bestellen kregen ik op een erg geïrriteerde manier te horen dat we maar geduld moesten hebben want er waren andere voor ons, die ze overigens ook niet bediende. We zijn opgestaan en weggegaan, zo ga je niet om met je klanten.
Vriendelijke bediening, verschillende keuze van gepocheerde eitjes, ik heb de veggie versie genomen met lekkere lauwe gegrilde groentjes, mijn vrouw de Berry bliss een heel grote bowl smoothie met wat toppings. De koffie gebruikt een mengeling met Afrikaanse bonen wat een licht zurige smaak geeft. Een aanrader voor een stevig ontbijt
Super ontbijt gehad. Waren eerst bang van de wachtrij buiten te zien maar in 10 minuutjes zaten we binnen. Gepocheerde eieren besteld en waren zeer goed. Als je in Brussel bent is dit zeker een aanrader om een ontbijt te nemen.
Perfect.. Leuk knus tentje. Heerlijk ontbijt.
Lekker gegeten, niet te duur. Werden snel geholpen, ondanks de drukte, maar duurde wel wat lang voordat we ons eten kregen. Niet mogelijk om apart te betalen.
Heel lekker en geen keuze stressEten: 4/5
De overlekkere worteltaart en de Home Made drankjes vind je in dit wereldcafé, waar je de ganse dag door wel iets kan eten en genieten van een gezellige sfeer.
Heerlijk ontbijt en ondanks de drukte prima service
Je wacht lang voor een plekje, maar het is het wachten waard! Ontzettend grote keuze aan originele, gezonde gerechten, op elk moment van de dag. Heel gezellig interieur, waar het lekker rustig is dankzij het feit dat wachtenden gevraagd worden buiten te wachten. Bediening is erg vriendelijk.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Peck 47. Rue Marche aux Poulets 47 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Peck 47 adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Peck 47. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Peck 47 delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid