facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pecasse

Pecasse

Info

Chaussures dames (du 33 au 46), hommes (du 39 au 50), enfants et juniors.
Vêtements Camel Active ➡️ 6xl
TVA BE 0426 837 810
[email protected]



"Un magasin de chaussures pour hommes, femmes et enfants depuis plus de 110 ans !Pecasse propose des chaussures hommes petites pointures à partir du 38 et grandes pointures jusqu'au 50.Et également des chaussures dames petites pointures à partir du 33 et grandes pointures jusqu'au 45."
Adres: Chaussée verte 104, 4470 Saint-Georges, Liege, Belgium
Telefoonnummer: 042751025
Stad: Saint-Georges
Route: Chaussée verte 104
Postcode: 4470


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: van der aa orthopeed, sewnath zmc, orthopedisten zmc, dr sewnath, styblo zmc, dr van der aa zmc, zaans medisch centrum orthopedie, dr noorda zmc
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Marques à suivre, Chaussures Marques à suivre, Chaussures 497 meter Prima winkel, goed assortiment en vriendelijk personeel
Recensies
niet veel zaak , heel duur
Ik was erg onder de indruk van de grootte van de winkel die van buitenaf kleiner leek dus nam ik de vrijheid om wat foto's te maken. Een geweldige keuze voor dames en kinderen. In de herenafdeling is er naast schoenen ook kleding. De keuze voor maten is ook enorm en van wat ik heb gezien gaat het van 33 tot 45 voor dames en van 39 tot 50 voor heren. Het personeel is zeer behulpzaam en geeft goed advies.
Ik ging er voor de allereerste en laatste keer. Ik was misschien een nieuwe klant, geen hallo of tot ziens. Aangezien hij zichzelf een plus size specialist noemt, ben ik zo vrij geweest om te vragen waar de afdeling zit, je moet goed zoeken, dat is jouw service. Het maakt niet uit, je bent niet de enige. Ik had drie paar nodig en niet bijzonder afgeprijsd. Voor een bruiloft, voor elke dag en om naar de nieuwe padelclubs in St Georges te gaan. Hier is hoe je een groot hoofd kunt nemen, alleen omdat ik pauze had en daarom in werkkleding, wat de jouwe zeker waard is. Moet je deel uitmaken van de jet om bij jou thuis te komen?
Ik ben al jaren klant bij Pecasse. Ik heb mijn zoon daar altijd neergezet, hij wordt binnenkort 5 jaar. Ik vind dat de service van de nieuwe verkopers niet meer van dezelfde kwaliteit is. Mij ​​vertellen dat mijn zoon inlegzolen nodig heeft omdat de schoen te breed is ok, het idee is er, probeer het met de inlegzool en zeg me dat hij past, perfect geen probleem. Aan de andere kant, terug naar boven gaan met de schoenen zonder zolen want onderaan vergeten en me toch vertellen dat je de zolen niet nodig hebt wat gebeurt er over een paar dagen? Naar mijn mening zal hij nodig hebben hen... dat vind ik jammer! Ik vertel je gewoon een van de dingen die we gisteren hebben gezien! Als ik zou willen, zou ik meer kunnen vertellen. Ik maakte echter geen ruzie, we namen de schoenen en vertrokken. We gaan terug naar Pecasse maar vanaf nu wordt het een voormalige verkoopster of anders keren we om.
Veel keuzes, veel merken en stijlen. Vriendelijk en professioneel personeel. Bestudeerde prijzen, frequente kortingen. Makkelijk parkeren. Dicht bij de snelweg. Een goed adres .
Super belangrijke keuze, onberispelijke service, correct onthaal. Alles zou perfect zijn als de prijzen iets lager waren.
Aan de top sinds 1906 respect! Mooi etablissement, veel keuze en de verkopers zijn naast aardig, vriendelijk en serieus ook echte professionals. Bovenaan, op een zaterdag voor de start van het schooljaar, was de winkel erg vol = veel verkoopsters die ondanks de drukte beschikbaar en aangenaam blijven zonder de aankoop te forceren als het niet bevalt, proberen we een ander paar, we nemen de tijd om voor ons te zorgen, echt geweldig
Keuze te over, zie te veel keuzes. Ik ben er drie keer geweest kind de mannenetalage is mooi, kleurrijk, maar ik kan geen schoen vinden die bij me past.
Personeel tot uw dienst, uiterst professioneel en van onvergelijkbare vriendelijkheid! Dankjewel
Handel zoals er helaas maar weinig zijn. De verkoopster was zeer goed advies en zeer zorgzaam met onze 14 maanden oude dochter. De winkel is licht, warm en zeer goed ingedeeld. We komen ondanks de afstand zeker terug voor de volgende schoenen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid