facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pearl Balloon - Montgolfières

Pearl Balloon - Montgolfières

Info

Vols en montgolfières depuis 1995, découvrez le brabant wallon, namur, ciney, aywaille depuis nos nacelles.

Geschiedenis

Notre équipe vous propose des baptêmes de l'air en montgolfières depuis 1995 et ce en toute sécurité et en toute convivialité à travers la wallonie.



"Vol en montgolfières partout en Wallonie, depuis 1995, survolez les plus beaux paysages de votre région. Champagne après le vol."
Adres: Rue de Sart 12, 1490 Court-Saint-Étienne
Telefoonnummer: 010 61 69 55
Stad: Court-Saint-Étienne
Route: Rue de Sart 12
Postcode: 1490


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 18:00
Zondag: 09:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Chouffe ballon, Ballons Libert, Magic Air Events, Vol en montgolfière Court-Saint-Etienne, Vol montgolfière Ciney
Recensies
Een uitstekend moment, wat een genot om geruisloos door de lucht te zweven, een super aangename piloot, mijn eerste vlucht in een heteluchtballon!
Geweldige zonsopgangvlucht! Heel leuk team, naast de prachtige landschappen hebben we veel geleerd over hoe de ballon werkt. Ook is het leuk om mee te mogen werken aan de montage/demontage. Nogmaals bedankt voor deze geweldige ervaring!
Geweldige ervaring. Ik adviseer zonder voorbehoud. Het personeel is vriendelijk. In 2019 cadeau gekregen en ik heb er in 2022 probleemloos van kunnen genieten.
Het was geweldig. Van helpen met het opzetten van de ballon tot de champagne op het einde. Helaas spreek ik geen Frans en verstond ik er helemaal niets van, maar het ging om het gevoel de lucht in te vliegen met mijn dochter in een ballon. Het was een unieke ervaring die opkwam met de zon.
Zeer gecompliceerde communicatie, begrijpt er niets van, heeft regelmatig versies en data gewijzigd. Zoals opgemerkt in een andere opmerking van zeldzame arrogantie... Beleefdheid maakt ook het verschil, vooral voor de prijs die het kost.
Om absoluut te vluchten, van een zeldzame arrogantie, gewoon door te vragen naar de mogelijkheden van hun planning. Niet luisteren. Ze zijn niet de enigen in de buurt, geen stress. Beste wensen
Briljante, last minute reservering naar aanleiding van onbezette plaatsen en ik heb er geen spijt van, geweldige ontvangst, deelname aan de montage van de ballon en vooral een geweldig uitzicht! Ga ervoor!
Leuke ervaring ... begeleid door professionele mensen terwijl ze aangenaam en vriendelijk zijn. DANKJEWEL
Geweldige ervaring!! De super aardige, professionele en efficiënte organisatoren. Ik raad het 100% aan.
Perfect! Prachtig! Privéreis om 4 deze donderdag 08/10/2023.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid