facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PDC

Info

With over 60 years of experience, PDC is a trusted leader and manufacturer of Patient ID, Badges, Wristbands, Lanyards, Badge Holders, Badge Reels or other identification solutions.

Geschiedenis

With over 60 years of experience, PDC is a trusted leader
and manufacturer of Patient ID, Badges, Wristbands,
Lanyards, Badge Holders, Badge Reels or other
identification solutions.



"Premier fabricant de bracelets événementiels et de badges d'identification en Belgique / Toonaangevende fabrikant van badges, polsbandjes en festivalbandjes in België"
Adres: Rue de l'industrie, 17, 1400 Nijvel
Telefoonnummer: +3267895656
Stad: Nivelles
Route: Rue de l'industrie, 17
Postcode: 1400


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 15:30


op zoek naar gerelateerd: Stoffen polsbandjes, PDC big, PDC Darts Belgium, PDC Belgique
Recensies
Heel slechte service. We hadden polsbandjes besteld en netjes op tijd en correct betaald. PDC had dan echter onze betaling over het hoofd gezien. Hier ben ik zelf moeten achterkomen omdat ik het vreemd vond dat ik lang niets van hen gehoord had!!!! Ik heb geen enkele mail gekregen waarin vermeld stond dat ze onze betaling nog niet ontvangen hadden. Nadat IK hen dan gemaild had en zei dat ik het raar vond nog niets vernomen te hebben van verdere details van levering, maar de bestelling wel betaald had, kreeg ik als antwoord dat de betaling nog open stond. Nadat ik het betaalbewijs doorgestuurd had, kreeg ik enkel nog korte, onbehulpzame antwoorden waarin zeiden dat het dikke pech was voor mij. Ze weigerden ook maar iets te proberen om de bestelling op tijd te leveren, terwijl de fout volledig bij hun lag.
Vertaald door Google Slechte manieren aan de telefoon en zonder oplossingen te bieden. Een slechte ervaring in de communicatie met het bedrijf vanaf het begin. Gedwongen door het bedrijf om twee verschillende ontwerpen te maken in de oplage van de bestelling om eindelijk de bestelling te ontvangen die eerder was geannuleerd. Conclusie: de bestelling komt niet op tijd aan voor het evenement. Origineel Malos modales por teléfono y sin aporte de soluciones. Una mala experiencia en la comunicación con la empresa desde el principio. Obligados por la empresa a hacer dos diseños distintos en la edición del pedido para finalmente recibir el pedido que había sido cancelado anteriormente. Conclusión: el pedido no llega a tiempo para el evento.
Vertaald door Google Geweldige service en mijn bedrukte polsbandjes binnen 24 uur ontvangen! Origineel Super service & reçu la livraison de mes bracelets imprimés en 24 heures !
Vertaald door Google Zeer tevreden met het resultaat van de armbanden met daarnaast een zeer goede relatie met de klantenservice. Origineel Très satisfait du résultat des bracelets avec en plus une très bonne relation avec le service clientèle.
Vertaald door Google Topproduct en topservice Origineel Top product and top servce
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar PDC met het openbaar vervoer


Travail 70 meter
16
Travail 80 meter
16
Industrie 260 meter
16
Industrie 290 meter
16
Progrès 440 meter
16

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid