facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PCG

PCG

Geschiedenis

Het PCG (Provinciaal Proefcentrum voor de Groenteteelt Oost-Vlaanderen vzw) is zowel actief op het gebied van publiek als privaat onderzoek en voorlichting, in open of gesloten kennissysteem zoals de opdrachtgever verkiest. Onze activiteiten gebeuren in samenwerking met de overheid, privébedrijven of met andere onderzoekcentra in binnen- en buitenland.

PCG is een praktijkcentrum voor onderzoek en voorlichting in de groenteteelt. De activiteiten van PCG zijn gegroepeerd in 4 kenniseenheden:

Openluchtgroenteteelt
Groenteteelt onder beschutting
Smaak- en consumentenonderzoek
Innovatie
Daarnaast levert PCG ook diensten zoals informatie rond watermanagement op bedrijven in Waterportaal, een Oost-Vlaams infoloket met PCG als coördinator, bodemanalyse en bemestingsadvies en de werking van CVBB, waar PCG coördinator is voor Oost-Vlaanderen. De afdeling smaak- en consumentenonderzoek van PCG is als enige in Vlaanderen gespecialiseerd in de sensorische analyse van groenten en fruit, waarbij de kwaliteit van groenten en fruit wordt gemeten met behulp van de menselijke zintuigen. Daarnaast voert het PCG ook kwalitatief en kwantitatief consumentenonderzoek uit via focusgroepen en enquêtes. Ook thema’s als marketing en ketenontwikkeling, waarbij we nieuwe ideeën na het onderzoek ook helpen in de markt zetten en een business plan hiervoor uitwerken, en GEP taint studies komen in deze afdeling aan bod.

Adres: Karreweg 6, 9770 Kruishoutem
Telefoonnummer: 0032 (0)9 381 86 86
Stad: Kruishoutem
Route: Karreweg 6
Postcode: 9770


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: PCG personeel, Pcg jobs, Vacature Proefcentrum, PCG vacatures, Labo kruishoutem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jeugddienst Kruisem Jeugddienst Kruisem 4 km De afdeling Vrije Tijd Kruisem staat in voor alles wat te maken heeft met kinderen en...
Recensies
Groeten van de poortwachter pietje de dood de enige echte en er is er maar een
Vertaald door Google Ken zijn werk Origineel Connais son métier
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid