facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PC Technology

PC Technology

Info

Distributor & Manufacturer in the Screenprinting Business

Adres: Berkenhoekstraat 8, Industriepark Berkenhoek, 2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver
Telefoonnummer: +32-(0)15/75.22.55
Stad: Onze-Lieve-Vrouw-Waver
Route: Berkenhoekstraat 8, Industriepark Berkenhoek
Postcode: 2861


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: DTF inkt, DTF printer belgie
Recensies
Muito bom o a tendimento e aqualidade do produto eu recomendo
Ga daar nooit heen! We kochten een dtf-printer die geen enkele transfert kon afdrukken! 6000 euro verloren! De printer werd nieuw verkocht, maar had een probleem! Ronald heeft nooit erkend dat hij de verantwoordelijkheid had om disfunctioneel materiaal te verkopen. Ronald is gewoon een oplichter! Hij betaalt nooit iets terug over deze niet-werkende printer! Ik was zo dichtbij om mijn bedrijf te verliezen vanwege deze grote zwendel! Ontvlucht deze winkel!
Ronald en zijn team zijn altijd geweldig en attent geweest, vooral tijdens corona, wanneer verzending behoorlijk ingewikkeld is. We kunnen altijd contact opnemen met het team voor input.
Ik gebruik dit bedrijf al meer dan 6 jaar en ik moet zeggen dat ik tot vandaag nooit een probleem heb gehad Vorige week bestelde ik 2 x 5 kg inkt die ik nodig had voor een last-minute klus. Helaas, toen ik de bestelling ontving, had het maar 2 kg, ze hadden een hekel aan de juiste maat inkt, maar het kwam vanmorgen niet op tijd aan. Ik vroeg om details om de inkt terug te sturen en alles wat ik heb gehad is een slechte houding en een volledige weigering om de goederen terug te sturen
Ik bestel regelmatig folie, poeder en DTF-inkt. De inkt is erg goed, ik gebruik hem tot nu toe een jaar zonder problemen. Ronald is een goed advies en reageert snel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid