facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PC Den Ommeganck

PC Den Ommeganck

Info

Parochiaal Centrum Den Ommeganck bied ruimte aan verenigingen en privé om feesten en evenementen te organiseren.

Geschiedenis

Het schuurvormig architecturaal complex aan de rand van het Mariënstedepark herbergt een thuis voor jong en oud. De houtstructuur en de velourse stoffen creëren in samenhang met de groene omgeving een gezellige en vrije sfeer.



Het parochiaal centrum heeft een multifunctioneel karakter. De gebruiksruimte van ruim 500m² kan zich opdelen in een kleine voorzaal (120m²) en een grote zaal (theaterzaal - 350m²). Aan de hand van plooideuren kan men de ruimten al dan niet combineren.
De voorzaal beschikt over een inkomhal, een bar (drank ter plaatse), voldoende stoelen en tafels, vestiaire, berging, toegang tot keuken en toiletten. Afhankelijk van de activiteit, kan ook de ruime keuken met alle gerei -bestek, servies, kookpitten, frituurpannen, ...- genuttigd worden.
De theaterzaal omvat (indien niet in combinatie met voorzaal) de mogelijkheid om stoelen en tafels te plaatsen in eender welke opstelling, een theaterpodium (100m²), een aparte toegang tot toiletten en twee uitgangen.
Voor theaterprodukties of podiumkunsten zijn vlakbij het podium twee backstage-ruimten voorzien - van buiten af te bereiken, ook apart te gebruiken. De basis technische voorzieningen zijn aanwezig. Vanuit een ruime regiekamer (boven voorzaal) kan men het schouwspel leiden. Bij professionele activiteiten kunnen nog tien aparte lokalen ter beschikking gesteld worden en kunnen installaties gebeuren via een ophaalpoort.

Er is ook een ingerichte vergaderzaal voor max. 20 personen, koffiemachine en koelkast met courante dranken aanwezig.

Adres: Ridder Janlaan 3, 8890 Dadizele, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0486895475
Stad: Dadizele
Route: Ridder Janlaan 3
Postcode: 8890



op zoek naar gerelateerd: Kermis Dadizele
Recensies
Mijn eerste verjaardagsfeest met de crème du la crème van de Vlaamse muziek Jo Vally, Laura Lynn , Paul Bruna en ikzelf 13 oktober in de ommganck zaal
Mooie ruime zaal met voldoende parkeergelegenheid
Niet echt een gemakelijke stoelen , keuze dranken beperkt en zeer rumoerig. Alles wat verouderd.
Mooie zaal mooie modeshow veel keuze en nieuwe jaar duur. een aanrader.
Het was grootouders feest, en het was geweldig mooi. Bedankt aan degene die het georganiseerd hebben
druk , maar toneel genietbaar !
Mooie en ruime zaal.
Eens schilderen mag maar moet niet
Geen ervaring
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid