facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Paws At Work

Paws At Work

Info

hondenschool



"Kattengedragsadvies, hondengedragsadvies, hondentraining en hondengedragstherapie volgens welzijnsgerichte, positieve en moderne methoden. Er wordt niet gewerkt volgens de dominantie- of roedeltheorieën en er wordt niet met straffen of intimidatie gewerkt. Samen zullen we op zoek gaan naar waarom je hond of kat doet wat hij doet en hoe we hem kunnen helpen. Gedrag is nl. niet zomaar aanwezig... ;- En hoe fijn is het als jij van het gedrag af bent én je hond of kat zich ook beter voelt? Je verdient die sterke vertrouwensband met je dier en je dier verdient het om zich gelukkig te voelen.Welzijn staat op nummer 1, zowel van jou als je hond of kat.Online en aan huis begeleiding in het NL en Engels."
Adres: eksaarde-dorp 78a, 9160 Eksaarde, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 32499769090
Stad: Eksaarde
Route: eksaarde-dorp 78a
Postcode: 9160



op zoek naar gerelateerd: Paws in Work cost, Pet Partners, Delta society, Puppy Yoga London, Golden Retriever Experience, Dog Experience, Puppy therapy London
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Met Daniella een verhelderend consult gehad over de opstart van een opleiding tot "Begeleider hond-hond interactie" waaronder spel. Ik kwam toe met een groot, enthousiast warhoofd, vol ideeën en dilemma's. En ik vertrok met de eerste stappen, ontward op papier. Wat een opluchting!! Thuis werk ik verder op wat we ontworpen hebben en bij de volgende stappen klop ik weer even aan bij haar. Wat een veilig gevoel om iemand te hebben waarmee ik kan overleggen over het marketing/business-stuk van de hele opleiding.
Daniëlla heeft zoveel voor ons betekent! Onze lieve Ollie had ontzettend veel angst en stress. Elke dag was hij constant aan het blaffen en reageerde op elk geluidje. Er was geen rust mogelijk en we zaten met onze handen in het haar. Zo hadden we een leven met een hond erbij niet voorgesteld! We konden het huis niet uit vanwege verlatingsangst, geen bezoek ontvangen, geen ontspannen wandelingen doen en werden thuis gek van het geblaf en de onrust. Gelukkig gaat het sinds we de groepscursus bij Daniëlla hebben gevolgd velen malen beter. We kunnen nu echt genieten van onze lieve, gekke, slimme en knuffelige krullenbol genieten. Ik kan het niet genoeg aanraden om ook bij haar een cursus of consult te doen. Met veel humor, passie en kennis heeft ze ons op de juiste weg gezet en snappen wij en Ollie elkaar veel beter. Een super waardevolle investering die ik elk baasje kan aanraden!!
Deze zomer hebben we een kleine kitten Inola in huis gehaald bij een reeds bestaande kater Churchill van bijna 2 jaar. Ik had het boek 'happy cats' reeds gelezen, maar wou toch zeker zijn dat ik alles goed deed om beide aan mekaar te introduceren. Ik wou zeker zijn dat Churchill zich goed voelde met zo een klein speels ding in huis. Daniella heeft me via een stappenplan ongelooflijk goed geholpen intensief, ja : effectief, zeker !. Ik liet haar regelmatig filmpjes zien, waarbij Daniella echt heel duidelijk uitlegt waar je vooral op moet letten. Sindsdien zijn met twee furrbabies super schattig samen waarvoor een grote dank aan Daniella !
Daniella heeft ons stap voor stap begeleid tijdens de eerste puppymaanden om Anna beloningsgericht op te voeden. Het leren omgaan met bezoek, naar de dierenarts gaan, wandelen aan de lijn, rustig slapen snachts,... Ze geeft veel bruikbare tips en tricks!
Pawsintouch heeft ons leven veranderd! Zowel die van de honden als die van mij. Ik ben haar eeuwig dankbaar. Ben ook enorme fan van haar visie & werkwijze. Aanrader!
Daniëlla geeft altijd goede en duidelijke uitleg over hondengedrag. Ze gaat geen enkele taboe uit de weg en ze zegt waarop het staat. Haar online cursus “hondentaal” is echt mindblowing en kan ik iedereen aanraden ! De info is ondersteund door de laatste wetenschappelijke bevindingen wat ik persoonlijk een pluspunt vind !
Als hondenprof in opleiding Dog Assisted Interventions level 2 in opleiding vond ik het leuk deze cursus te volgen. Een aantal leuke ideetjes opgedaan! Veel dingen waren niet heel nieuw voor mij, maar het is nooit verkeerd om dit nog eens te horen! Goede cursus voor alle nieuwe en nieuwsgierige! hondenbaasjes.
Helemaal fan van de online Masterclaas Dogs in Touch! Een bom aan informatie, op een praktische manier gebundeld. Daniëlla's aanpak is erg diervriendelijk: no rush, alles op het tempo van jouw hond, waarbij communicatie centraal staat. Ik ben ervan geschrokken hoe sterk mijn hond met mij communiceert, nu ik alle signalen kan herkennen! Ik raad de cursus aan aan iedereen die zijn/haar hond wil leren lezen, begrijpen en zo op een gepaste manier met verschillende situaties en gedrag wil leren omgaan. Je zou ervan schrikken hoeveel rijker jullie band nog kan worden :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid