facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pauzo

Pauzo
Adres: Autosnelweg E40 , Wetteren 9230, BE
Telefoonnummer: 09 277 93 81
Stad: Wetteren
Route: Autosnelweg E40
Postcode: 9230



op zoek naar gerelateerd: Wegrestaurant E40
Recensies
Gezellige plaats om een stop in te lassen voor te ontbijten, lunch of avondmaal richting Brussel. Lekker eitje met spek smorgens, mmm. Barvoorziening voor laptop en usb-stopkontakt. 1 minpunt : de airco staat veel te sterk zodanig dat je na 30min. reeds wil vertrekken. Sinds ons laatste bezoek is de naam Pauzo nergens meer te bespeuren maar nu Deli Shell. Ruime parking, shop en Starbucks coffeeshop.
Toffe bediening, immens slechte gehaktstaaf wel
De onvriendelijkste zaak die ik ooit binnenstapte. Keuken open tot 19u40 en zaak tot 20u Bij binnenkomst om 19u30 waren ze al aan het poetsen.Niemand die iets zei,zelfs niet van we zijn gesloten.Geen woord geen blik. Vertel dit verder want zo een zaak is het niet waard te bestaan.
Nachtmerrie. 70 cent moeten betalen voor het toilet. Geen uitzondering als je een baby wil verversen. Je kan ook enkel betalen met munten en het moet dan nog gepast zijn ook. Als trootsprijs krijg je 50 cent korting als je genoeg geld uitgeeft in de shop van het tankstation, dus niet op brandstof. Echt bespottelijk. Toilet was trouwens ook absoluut niet proper ondanks aanwezigheid van de "toiletdame".
Schandalig duur! Wil ik een piccolo met choco kopen betaal ik al 1.2 euro voor een potje nutella dat nog te klein is om een toostje in te smeren. En ook het personeel kon de hoge kostprijs niet compenseren. Een gezicht tot op de grond, precies alsof alles te veel gevraagd is. Jammer...
Opmerkelijk vriendelijke bediening. Wij waren er met twee wat uitgelaten jonge kinderen door een lange treinrit. De man achter de bar stelde ons gerust dat dit geen kwaad kon en gaf er ons twee paaseitjes bovenop.
Mooi , vrij nieuw gebouw, voldoende parking , voldoende keuze om te eten en drinken maar wel vrij duur vindt ik , als je hier eet zou het wel mogen om gratis het toilet te gebruiken , alleen op die voorwaarde.
Ze konden er niet aan doen hat koffiemachine was in panne en z Er was nog een andere maar die wouden ze niet open doen dus maar een peper dure en zeer slechte expresso gaan drinken bij Starbucks.bah het is 4 uur geleden en heb nog een slechte smaak in mijn mo d en zo duur voor wat water en een beetje koffie
Duur voor wat je krijgt, niet de vriendelijkste mensen en alles behalve kindvriendelijk!!! Als je kind beetje lawaai maakt wordt je al gevraagd buiten te gaan!!!
Veel te duur! De tafels zijn niet afgekuist en als je 4,45 betaald voor een fruitsapje verwacht je wel een propere tafel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid