facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Paulissen It Solutions

Paulissen It Solutions

Info

Paulissen IT Solutions is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in het aanleggen van computernetwerken. Tevens zijn we leverancier van allerhande computerhardware, van printers tot complete PC's, en baten we een eigen cloud backup systeem uit.



"Paulissen IT Solutions is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in het aanleggen van computernetwerken. Tevens zijn we leverancier van allerhande computerhardware, van printers tot complete PC's, en baten we een eigen cloud backup systeem uit. Dit alles om ieder van onze klanten, van particulier tot KMO, een complete en persoonlijke service op maat aan te bieden."
Adres:
Telefoonnummer: 013/30 71 15
Stad: Herk-de-Stad


Recensies
Als zaakvoerder had ik geen tijd en ook weinig zin om helemaal uit te zoeken wat het beste backup systeem voor mijn zaak is. Na een openhartig gesprek met Ruud wist ik dat ik de juiste man gevonden had: zijn advies was goud waard! Ik ben super tevreden over de IT diensten en weet dat ik altijd bij Ruud terecht kan voor vragen en advies. Ik raad hem dan ook aan iedereen aan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid