facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Paulina ijs

Paulina ijs

Info

Heerlijk dagelijks vers bereid ijs door gediplomeerd ijsbereider Paulina, maar ook voor verse Luikse en Brusselse wafels kunt u bij ons terecht.

Adres: Zeedijk 47, 8620 Nieuwpoort
Stad: Nieuwpoort
Route: Zeedijk 47
Postcode: 8620


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
St. Catherine Nieuwpoort St. Catherine Nieuwpoort 281 meter Het ijs was echt niet lekker en er zat zelfs een haar in, raad iedereen aan om naar ...
Gastenverblijf De Arend Gastenverblijf De Arend 3 km Zeer vriendelijke ontvangst, Mooie en ruime kamer Maxime, goed bed, airco op de kamer...
Oma's Ijs Oma's Ijs 3 km Waw! Mega lekker ijs! Wij reden hier toevallig voorbij en zagen buiten vele mensen ge...
Recensies
We komen al jaren naar Nieuwpoort en steeds willen we ijs van Paulina. De prijzen zijn vergelijkbaar met andere zaken in de buurt. Het grootste verschil is dat ze het hier wel waard zijn. Je wordt er steeds met een glimlach bediend. Babette en de andere medewerkers zijn steeds beleefd en correct. Hun roomijs, wafels, softijs en slushies zijn van bijzonder goede kwaliteit en steeds verzorgd. Vooral het roomijs en de wafels zijn enorm lekker en steeds vers. De keuze is ook enorm uitgebreid. De combinatie van de kwaliteit en de oprechte houding van de mensen zorgen er steeds voor dat we bij hen terugkeren. Al jaren en hopelijk voor nog vele jaren zijn wij met het hele gezin een trouwe klant. Onze waardering is groot. Bedankt Team Paulina! Doe zo verder!
Het lekkerste ijs en de beste wafels van de kust kan je bij Paulina vinden! Deze mensen werken dag en nacht en je wordt er altijd met een lach bediend! Zeer vriendelijk personeel, overheerlijke wafels en lekker ijs. Een echte aanrader!
Lekker ijs, veel smaken. Ook lekkere Luikse en Brusselse wafels. Vaak lange wachtrijen. Gaat al bij al vrij vlot. Wafels en ijs zijn aparte ingangen, maar je kan aan de kant van het ijs ook je bestelling van de wafels doorgeven. Daarna gewoon even wachten buiten.
Alles top! Lekker ijs, veel keuzen. Enkel 5€ voor 2 bolletjes vind ik wat te veel.
Heel lekker ijs! De witte chocolade smaak is heerlijk en de manon ook!
Naargelang de drukte toch niet zo lang moeten wachten om een ijsje te krijgen en het was heel lekker?
Lekkere ijsjes maar sinds dit jaar 5 EUR voor 2 bollen op een horentje. Inflatie oké maar dit lijkt meer op profiteren. Op andere plaatsen betaal je 3,5 EUR tot 4 EUR. Zoals eerdere reviews al aangaven vriendelijke bediening en lekkere ijsjes. Daarop valt niets aan te merken.
Zeer vriendelijke mensen. Speciaal voor onze leerlingen op zeeklassen hebben ze hun zaak vroeger geopend. Met een glimlach werd elk kind verder geholpen. Lekker ijs en degelijke porties. Echt een aanrader!
Heerlijke brusselse wafels!
Lekker ijs en goeie wafels, zowel Brusselse als Luikse. Enig minpunt, op de dijk staat een bord met alle smaken, maar al die smaken hebben ze nooit allemaal tegelijk. Misschien een aanpasbaar bord zetten?
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid