facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Patron pico-brasserie

Patron pico-brasserie

Info

Brasseur de bière artisanale en petite quantité. Brassée, embouteillé et servi sur place.



"We brew beer, worship Odin and occasionally burn something."
Adres:
Stad: Dochamps


Recensies
Deze brouwerij bezocht, leuk concept het brouwen van bier met oud brood. Zeer vriendelijke eigenaar met een passie voor het brouwen. En tenslotte ook lekkere biertjes.
Heel apart ervaring, een jonge ondernemer heeft bedacht een bier met oude brood bier brouwen, en inderdaad van hem gelukt een aparte lekkere bier te brouwen, alle fijn proevers aan te raden. Heerlijke bier, nog mooier is het product niet commercieel alleen beperkt regio van 20 km omheen dochamp, het is moeite waard.
Brouwer om absoluut te weten. Ongelooflijke bieren, 4 soorten om snel te ontdekken. Werkt bovendien in een interessante benadering.
Een beetje bier dat uit het lef komt, een gepassioneerde man die altijd op zoek is naar de perfecte balans tussen meesterschap en natuurwetenschappen, verbeeldingskracht, originaliteit en doe-het-zelf-spirit ten volle, raad ik aan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid