facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Patrick Verliefde BVBA

Patrick Verliefde BVBA

Info

Bij Patrick Verliefde BVBA kan u terecht voor alle schrijn- en daktimmerwerken. Bekijk onze realisaties op www.patrickverliefde.be

Geschiedenis

Schrijnwerker Patrick Verliefde heeft de nodige ervaring opgedaan in de schrijnwerkerij van zijn vader. Sinds 1997 zet hij de zaak van zijn vader verder. Bij Patrick Verliefde BVBA kan u terecht voor al uw schrijn- en daktimmerwerken. In de loop van de jaren hebben zij zich gespecialiseerd in hoogstaand houten kwaliteits buitenschrijnwerk. In samenwerking met NV Pouleyn uit Vichte werden reeds een groot aantal projecten gerealiseerd, deze zijn te bekijken op www.patrickverliefde.be.

BINNENSCHRIJNWERK:
Voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten bieden wij een oplossing

Voor al uw binnenschrijnwerk zoals houten trappen en binnendeuren, isolatie- en gyprocwerken en totale zolderinrichtingen kan u bij ons terecht. De binnenafwerking van een woning is zeer belangrijk, door het gebruik van natuurlijke materialen creërt u een aangename en warme sfeer. Bovendien kan u door middel van maatwerk een ruimte optimaal benutten.

BUITENSCHRIJNWERK:
Houten, pvc en aluminium buitenschrijnwerk vormen voor ons geen enkel probleem.

Voor houten buitenschrijnwerk is er een verregaande samenwerking met de firma Pouleyn. Ik vertegenwoordig de firma Pouleyn als zelfstandig verdeler, dus voor het leveren en plaatsen van Pouleyn buitenschrijnwerk kan u me steeds vrijblijvend contacteren. We kunnen een eerste afspraak maken op kantoor of op de werf voor een eerste bespreking van het te plaatsen schrijnwerk, daarna zorg ik voor een offerte en verdere afhandeling van het dossier.

De plaatsing wordt uitgevoerd door ons eigen personeel. Voor een laatste afregeling en eventuele na- service sta ik als zelfstandig verdeler zelf garant. Ons pvc schrijnwerk wordt vervaardigd met profielen van GEALAN en ons aluminium buitenschrijnwerk met profielen van BLYWEERT. Wij bedienen een groot deel van Vlaanderen.

CARPORT - BIJGEBOUW
Voor een carport of bijgebouw bent u bij ons op de juiste plaats.

Wij bouwen in alle mogelijke stijlen en met vele mogelijke afwerkingen, volgens uw of een door ons ontworpen ontwerp. Wij werken uw carport/bijgebouw af met alle soorten hout, Trespa, e.d.
Indien gewenst zorgen wij voor uw totaalproject.

DAKTIMMERWERKEN
Voor alle daktimmerwerken bieden wij een oplossing, daktimmerwerken op villabouw, landelijke woningen en appartementsgebouwen vormen voor ons geen enkel probleem.

Afwerken van de dakoversteken met alle gangbare materialen. Ook kunnen wij zorgen voor uw totaalproject daktimmerwerken - dakbedekkingswerken en dakisolatiewerken.

GEVELBEKLEDING
Gevelbekleding in Trespa - volkern, Eternit en een groot aantal profielen in hout vormen de oplossing voor uw gevelbekleding.
Geïsoleerd en op een houten kaderwerk met waterwerend scherm maken wij uw gevelbekledingsdroom waar.

POOLHOUSE
Voor een poolhouse bent u bij ons op de juiste plaats.

Wij bouwen in alle mogelijke stijlen en met vele mogelijke afwerkingen, volgens uw of een door ons ontworpen ontwerp. Wij werken uw poolhouse af met alle soorten hout, Trespa, e.d.
Indien gewenst zorgen wij voor uw totaalproject.

TUINPOORTEN - AFSLUITINGEN
Voor houten tuinpoorten is er eveneens een verregaande samenwerking met de firma Pouleyn.

Ik vertegenwoordig Pouleyn als zelfstandig verdeler, dus voor het leveren en plaatsen van een Pouleyn tuinpoort kan u me steeds vrijblijvend contacteren.
Ik kom langs voor opmeting en advies, daarna zorg ik voor een offerte en verdere afhandeling van het dossier. De plaatsing van de tuinpoorten wordt in samenwerking met Pouleyn uitgevoerd, ik blijf als contactpersoon steeds contacteerbaar voor service e.d.
Ook voor metalen tuinpoorten e.d. kan u bij ons terecht!
Wij bedienen een groot deel van Vlaanderen.

Meer info op www.patrickverliefde.be

Adres: Wettersesteenweg 114A, 9520 Sint-Lievens-Houtem
Telefoonnummer: +32495208308
Stad: Sint-Lievens-Houtem
Route: Wettersesteenweg 114A
Postcode: 9520


Recensies
Patrick is zeer lief en aardig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid