facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Patrick's Stüberl

Info

Voor een biertje moet je hier zijn.

Adres:
Stad: Ghent



op zoek naar gerelateerd: Gent Kneipe Schuhe, Gent Kneipen, Bierhaus Gent, Gent Bier, Galgenhaus Gent, Gent bei Regen, Quiz Patrick Foley's, Gent Sehenswürdigkeiten
Recensies
Super mooi interieur met wanddecoratie en foto's met de Ierse whiskey "Jameson" en hoe het er vroeger aan toe ging in Ierland. Vriendelijk onthaald door het personeel. Als starter de onion rings genomen, lekker. Als hoofdgerecht hadden we, een salade met gerookte zalm, de Sunny side up burger en de ribs. Was héél lekker, enkel dat er wat meer zalm en iets minder salade mocht zijn. Enige minpuntje dat het allemaal wat vlug moet gaan hadden we de indruk, kwamen meerdere keren vragen voor de bestelling op te nemen terwijl we nog aan het aperitieven waren. Toen we dan toch bestelden vroegen we een karaf witte wijn voor bij het eten die nog geen 2 minuten later aan tafel werd gezet....nog steeds met aperitief bezig.... Wijn was, toen het aan tafel werd gebracht, ook niet echt fris. De Irish en de whiskey, super ruime keuze, waren zéér lekker.Desserts, idem! We komen zeker nog terug om eens de ribeye of dergelijke te proeven!
Zeer leuke Irish Pub, waar je ook in het Engels bediend wordt. Authentieke sfeer, vriendelijk personeel en verschillende Ierse bieren op de menu, zij het eerder beperkt en de meer toegankelijke zaken. De betere hamburgers in het centrum van Gent.
Kan ik ook 8 sterren geven? Geweldige pub. Superdruk dus vooraf reserveren. Alles uitstekend onder controle. Goed personeel en overheerlijk eten. Ook vegetarisch!
Lekker eten, leuk concept. Zowel vooraan als achteraan is er een terras voorzien. Als het druk is kan het soms even wachten zijn maar daar hadden we begrip voor! Wij hebben al burgers, het stoofvlees, ribbetjes, nachos en chicken wings sharing plates als starter en dit was lekker!
Tijdens Gentse feesten hier met mijn maten twee wezen eten bodempje leggen / opladen. Heerlijk eten van english breakfast en sandwiches tot aan de pie's en vleesgerechten: proefde vers, fijne porties en goede prijs/kwaliteit verhouding. Gastvrij personeel en een ongedwongen sfeer. Aanrader!
Een heel gezellige pub met een mooi binnenterras achteraan. Er zijn ook eerlijke tapas en verse maaltijden te verkrijgen en tips for trips bij het toffe Foley's-team. In weekends altijd live . Zeker de moeite waard om eens te bezoeken, al was het maar om een frisse Guinness van het vat te drinken. Cheers
Heel lekker gegeten en een hele schappelijke prijs. Het is binnen groter dan je zou denken
Mega lekker! Ik nam het gerecht met de drie ‘kleine’ burgers. Voor mensen die twijfelen of drie ‘kleine’ burgertjes genoeg zijn, geloof mij, dit is echt meer dan genoeg De moelleux is hier trouwens ook overheerlijk en groter dan de gemiddelde moelleux!
Zoek je een gezellige plaats voor een babbel, knabbel en drinks? Ga met een gerust hart naar Foley's! Er zijn vele plaatsen, zowel binnen als op een van de buitenterrassen. De kaart is gevarieerd voor een pub met lekkere pubfood. De bediening is in het Iers, dat is natuurlijk ook de bedoeling. De prijzen zijn prijzig: 4 pints of cider kosten u €24,00. Voor die prijs was een live optreden met goeie muziek inbegrepen
We kwamen uit op dit adres toen we een plekje zochten om te ontbijten. Er is veel ruimte op het terras, wat tijdens de huidige coronamaatregelen een groot voordeel is. De inrichting is geweldig, je voelt je helemaal in Ierland. De bediening is in het Engels, wat zeer goed bijdraagt aan de sfeer. Het ontbijt was uitstekend, we hadden zeker genoeg met wat we gekozen hadden.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Patrick's Stüberl.

Ghent biertuin

openingstijden, locatie, vervoer. Patrick's Stüberl adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Patrick's Stüberl. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Patrick's Stüberl delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Trappistenhuis bruin biercafe Trappistenhuis bruin biercafe 5 km Wij verkopen trappisten en vele soorten bier en bij elk bier hoort natuurlijk zijn ei...
Cafe 't Geduld Cafe 't Geduld 5 km Super gezellig café met vriendelijke bediening en ruime keuze aan dranken.
Rotonde Rotonde 6 km Verse vis op zaterdagmorgen bij visboer traiteur Patrick
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid