facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Patisserie Van Gorp

Patisserie Van Gorp
"Patisserie Van Gorp is één van de pioniers in de streek als het gaat om zuurdesembrood. Een stijlvol interieur in combinatie met de geur van versgebakken brood en andere ambachtelijke producten. Respect voor kwaliteit, rekening houdend met het goede van vroeger. Eerlijk, puur, lekker en gezond."
Adres: St.Jozefslaan 33, 2400 Mol (België)
Telefoonnummer: 014/811260
Stad: Mol
Route: St.Jozefslaan 33
Postcode: 2400



op zoek naar gerelateerd: Zuurdesembrood Mol, Bakker Balen, Zuurdesembrood Turnhout, Zuurdesembrood Diest
Recensies
Lekker brood, groot assortiment pistolets en broodjes, koffiekoeken en zalige taarten.
Bediend door Wendy super onvriendelijk !!!!!
Wij hadden van te voren netjes besteld maar door een ongeval bij één van onze familieleden hebben we onze bestelling moeten aanpassen. Geen probleem een paar dagen van te voren naar de bakker om het spijtige voorval te melden. In een volle zaak werd mijn moeder afgeblaft door de bazin en kwam overstuur thuis. Een paar mensen hebben buiten tegen haar gezegd dat de bazin enorm onbeschoft reageerde. Ik snap niet dat deze bakker die al jaren een gevestigde waarde is hier in Wezel zo vies uit de hoek kan komen. Maar klantvriendelijkheid is er soms ver te zoeken!!! Wij zullen wel in de toekomst naar de concurent gaan want ons juist gekochte brood smaakt ons niet meer.
Heeeel lekker brood. Maar de dame achter de toog , krijgde bang van! Ik weet al dat niet de vriendelijkste is , van anderen keren maar vandaag kreeg ik er bang van. Wouw nog bestelling door geven voor verjaardag feest binnenkort , maar ik durfde gewoon niet
Lekkere warme bakker. Verse producten! Een aanrader voor lekker brood, koeken, specialekes, de lekkerste sandwiches, ... je proeft dat alles door een vakman is gemaakt.
Lekkere, ambachtelijke, warme bakker! Met een zeer vriendelijke en aangename bediening! Zeker zijn 5 sterren waard!
lekker ambachtelijke producten . Op vraag de lekkerste biscuits …. Altijd goede , vriendelijke bediening !! Aanrader !!! veruit beste bakker van de streek !!
Waar ambacht dé prioriteit is. Uniek en kwaliteit, heel lekkere producten. Super vriendelijke bediening!
Onvriendelijke bediening, ronduit grof. Als het brood hier even giftig is als de gastvrouw bazin. Nooit komen!!!!!!!!
Dank u voor het lekkere notenbrood, krentenbrood, Franse broden en het geweldige ontbijt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid