facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Patisserie Smets Kanne

Patisserie Smets Kanne

Info

Hallo welkom op onze pagina van patisserie Smets.
Heb je onze site al eens bezocht?
www.smets-kanne.be

Adres: Boys 3, 3770 Kanne
Telefoonnummer: 012 45 14 11
Stad: Kanne
Route: Boys 3
Postcode: 3770


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Smets Kanne openingstijden, Bakker Smets Kanne Facebook, Bakkerij Riemst, Rijstevlaai uit de mergelgrotten, Bakkerij Smets openingstijden, Rijst makaron vlaai, Beste Limburgse vlaai België, Broodjes Kanne
Recensies
Gezellig, lokaal sfeertje. Heerlijk taarten en echt zeer schappelijke prijzen!
De eigenaresse waarschijnlijk had er duidelijk geen zin in. Rest was allemaal vriendelijk, maar 1 vrouw spande de kroon. Als je zegt en ik citeer:’ Pak je vlaai mee, leg ze in de auto en maak dat je wegkomt’ dan heeft dit er alle schijn van, dat je er absoluut niet meer welkom bent. Uiteraard alle begrip voor de nachtdiensten, maar een excuses zou meer op zijn plaats zijn… mvg.
Zeer onvriendelijke vrouw!! Kom een paar minuten na sluitingstijd ophalen, dit was telefonisch afgesproken met eigenaresse. Wij hebben voor 100,- aan vlaaien gekocht en werden met een assiocale brutale toon gevraagd om zsm weer te vertrekken. Hier kopen wij nooit meer!
Lekker ijsje gehaald niet duur 2,00 voor 1bol en super lekker.vriendelijk personeel
Jammer deze was echt niet goed gevuld. Ook niet lekker droge koek zonder veel amandel, evenals de creme. 1 ster extra voor de vriendelijke man maar helaas.
Heel lekkere vlaaien en taarten aan nog democratische prijzen... Hun pudding, rijst en linzen abrikoos vind ik persoonlijk toppers
14-08-2021 weer geweest. Assortiment is groter geworden. Kwaliteit even goed, prijzen even scherp. De omzet is gegroeid. Kanne is een leuk plaatsje geworden. Ik was er voor het laatst in februari 1993. Toen al een gerenommeerde vlaaienbakker met scherpe prijzen. Kanne had toen nog niet de tientallen terrassen en opgeknapte fraaie woningen. Kanne is Vlaamstalig.
Heerlijke bakker. Super lekkere vlaaien en patisserie.
Gewoon top vlaai voor zowat de helft van wat je in Nederland betaalt. Ook lekker dat Frans-Belgische sfeertje logisch, hehe en voldoende parkeergelegenheid. Terecht dat er elke keer weer een rij staat, die overigens rap genoeg wordt weggewerkt.
Vriendelijk en super lekkere rijsttaart!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid