facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pastorie Caeneghem

Pastorie Caeneghem

Info

Pastorie Caeneghem, een unieke feestlocatie in het hart van het bloemendorp Kanegem en in de schaduw van de 'kathedraal van te lande'.

Geschiedenis

Evenementenlocatie



"Pastorie Caeneghem is een B&B en private eventlocatie in het bloemendorp Kanegem - Tielt West Vlaanderen.Tijdens de zomermaanden is Pastorie Caeneghem OPEN voor iedereen met de Zomerbar "The Summer of C" vanaf 30 juni 2022 t.e.m. 28 augustus 2022.7/7 vanaf 15u00 - op maandag vanaf 18u00check facebook en instagram voor meer info."
Adres: Kanegem Dorp 8, 8700 Kanegem, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0477756445
Stad: Kanegem
Route: Kanegem Dorp 8
Postcode: 8700



op zoek naar gerelateerd: pastorie caeneghem b&b, oude pastorie kanegem, pastorie caeneghem openingsuren, pop up 45 kanegem, pastorie caeneghem adres, oude pastorie caeneghem, de pastorie van kanegem, the summer of c kanegem
Recensies
Samen met een vriendin heb ik 4 dagen mogen genieten van deze plek! Heel erg sfeervol ingericht, kamer met airco, fijne badkamer, prima bed. Niks op aan te merken. Ontbijt was ruim voldoende en wat een gastvrijheid! In de middag en avond genoten van de fijne sfeer bij Summer of C. Absoluut een aanrader!
Mooie locatie tussen brugge en gent. Oud gebouw en heel mooi gerenoveerd. Vriendelijke gastvrouw! Kamer perfect, ontbijt meer dan genoeg. Er is helemaal niets op aan te merken. Op Google staat dat het tijdelijk gesloten is, dit klopt niet.de b&b is gewoon geopend. Summer of c is alleen juli en augustus geopend hier is ook een zwembad die in die periode gebruikt kan worden. Dus ik raad het echt aan om naar de b&b te gaan, zowel gent als brugge een half uur rijden.
Prachtige pastorie aan de kerk van Kanegem. Heel mooi gerenoveerd. Gezellige tuin met mooi tuinmeubilair en zeer gezellige zithoekjes. Sfeervolle verlichting. Tapas zijn vrij duur
Heel gezellig zitten. Mooie drankkeuze. Tapas zeker ook lekker maar aan de prijzige kant voor hetgeen je krijgt.
Fancy! Hele mooie locatie voor een feest of een babyborrel. Zowel binnen als buiten heel aangenaam om te zitten. De uitbater zorgt ervoor dat alles in orde is, en als er nog wensen zijn de avond zelf, zorgt hij ervoor dat het lukt. Er zijn drie verschillende ruimtes, waardoor het mogelijk is om de groepen mensen wat te onderscheiden. Er is een keuken binnen. Je kan ook blijven slapen en buiten is er ook een zwemvijver, met drie vissen in, maar je zou zelfs durven zeggen dat het een zwembad is doordat het water zo helder is!
Super gezellig en lekker een aanrader. Wel prijzig, maar je hebt waar naar je geld.
Zeer mooie locatie, zeer lange wachttijden vooraleer je besteld werd.
Heel mooi aangeklede pup up zomerbar , moet je zeker gedaan hebben tijdens de zomer veel keuze aan dranken en tapas in een hele mooie tuin met super bediening
Toplocatie, zowel B&B als de zomer Popup-bar zijn heel gezellig. We komen met plezier langs voor de vriendelijke bediening en aangename sfeer.
Prachtige tuin om in te vertoeven met een heerlijk drankje, toffe sfeer ook binnen in
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid