facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pastershoekske

Adres: Lagestraat 19/A , Vosselare 9850, BE
Telefoonnummer: 09 371 70 53
Stad: Vosselare
Route: Lagestraat 19/A
Postcode: 9850



op zoek naar gerelateerd: Lunch Nevele, Vosselare Put, Vosselare Put Openingsuren, Noordhof Drongen, Restaurant Nevele, Bistro Merendree, Landelijk restaurant, Gezellige brasserie
Recensies
Gezellige brasserie . Super lekker gegeten en heel vriendelijke bediening .Zeker een aanrader .Eten: 5/5
Zeer vriendelijke bediening. Eten was zoals gewoonlijk zeer lekker en verzorgd.Eten: 5/5
Lekker eten in een mooie zaak met vriendelijke bedieningEten: 5/5
Heel goed eten, iets langer gewacht als gewoonEten: 5/5
Zeer lekker en vriendelijk Parkeren: Voor de zaak en op een apart 'plein'
Gezellig restaurant in hoevestijl, vriendelijke bediening. Typisch Vlaamse kaart met daarbovenop suggesties met Aziatische en Spaanse invloeden. Maandelijks wordt een themaweekend georganiseerd waarbij à volonté kan gegeten worden. In de zomer gezellig zitten, tevens voor fietsers die nood hebben aan een drankpauze.
Met 10 personen gaan eten. Zeer vriendelijke ontvangst. Keuze beperkt tot 4 gerechten die allemaal op tijd en goed bereid toegekomen zijn. Huiswijn perfect. Niveau bistro. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Eerder toevallig hier terecht gekomen, maar zeer lekker gegeten. Mijn dochtertje van 8 jaar vond het de lekkerste balletjes in tomatensaus die ze ooit had gegeten en dat liet ze ook weten aan de chef . Ik vond het zelf ook zeer lekker. Vaak wordt dit geserveerd met een zware, dikke tomatensaus, maar deze saus was echt vers en licht. Een absolute aanrader!
Een heel goed rustig plaats ver weg van de grote baan en vriendelijke bediening,we gaan zeker nog TERUG
Lekker eten, zeer vriendelijke bediening.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid