facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pastabar Forza

Pastabar Forza
Adres: Stationsstraat 111, 2440 Geel
Telefoonnummer: 0470470138
Stad: Geel
Route: Stationsstraat 111
Postcode: 2440


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 19:30
Dinsdag: 11:30 - 19:30
Woensdag: 11:30 - 19:30
Donderdag: 11:30 - 19:30
Vrijdag: 11:30 - 19:30
Zaterdag: 11:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: pastabar geel forza, pasta forza geel, forza pasta bar menu, pasta geel, forza geel, fusilli
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Leonidas Geel Leonidas Geel 682 meter Mooie winkel en lieve dame als bediening.
Opdebeeck Schoenen Opdebeeck Schoenen 787 meter Onze winkel is gelegen in het centrum van Geel. Op de gezellige winkelstraat de Pas ...
Primo Piano Geel Primo Piano Geel 1 km Eén uit de duizend zowel de gastvrouw als de boutique.
Force International Force International 2 km Force International is the sales entity for multiple business units in various indust...
Koco cosmetics - online natural beauty store Koco cosmetics - online natural beauty store 3 km Steeds verrast door deze aangename producten! Hier bestel ik zeker opnieuw!!
Prik&Tik Geel-Zammel : De Bierhal Prik&Tik Geel-Zammel : De Bierhal 9 km Heel leuke en handige winkel, soms lange aanschuif rij en er wordt niet snel bijgevul...
Recensies
Zeer uitgebreid assortiment aan pasta en sauzen. Daarnaast ook nog andere gerechten te verkrijgen. Ruime porties aan zeer democratische prijzen! Zeer vriendelijke bediening! Een aanrader!
Heerlijke pasta in the box in hartje Geel. Je kiest zelf je pastasoort, saus en topping. Je kan kiezen tussen de klassieke sauzen zoals Bolognese en Carbonara, maar ook nieuwe smaken zoals Chicken Thai en Primavera kan je er proeven. Je pasta is in een handomdraai klaar en de prijzen zijn zeer democratisch.
Beide pizza's werden fout geleverd, proberen te bellen maar niemand neemt op!!!!! Ook heb ik een extra ice tea besteld en niet gekregen, want deze was blijkbaar op. Andere zaken bellen om te vragen of ik een ander drankje in de plaats wil, leer hier van!
Zou graag meer willen geven maar wij wachten na 2 uur nog steeds op het bestelde eten besteld via takeaway.com. Aangegeven levertijd was 45 minuten. Telefoon wordt niet opgenomen. Je zou een telefoontje verwachten dat de levering heel wat vertraging heeft, maar niks. Eten kan ik niet beoordelen, want het is er nog niet.
Vriendelijke bediening, snelle service, prijs is competitief, vers bereid. Maar smaak en kleur ... ik vond geen enkele pasta voor herhaling vatbaar. Kids waren wel tevreden.
Heel lekkere pasta, vooral de saus met kip was geslaagd
Geen tomatensaus op pizza. Levering kwam ook 1 uur te laat.
Het eten was suuuper lekker! Top service. Zeker aan te raden. Je wordt goed geholpen en medewerker helpt met keuze. We komen zeker terug. Moeite waard om hier te komen eten.
SUPER LEKKER !!!! vriendelijke uitbaters , de zaak is piccobello hygiënisch. zeker een aanrader.hier bestel ik zeker nog terug !!
Pizza's zijn zo lekker!! Plus voor afhaal krijg je korting!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid