facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pasta et Cetera - Mobiele pastabar - Catering met of zonder Foodtruck

Pasta et Cetera - Mobiele pastabar - Catering met of zonder Foodtruck

Info

Welkom bij Pasta et Cetera, de mobiele pastabar voor al uw feesten en evenementen. Catering met en zonder foodtruck!!!

Geschiedenis

De Mobiele Pastabar voor al uw feesten en evenementen !!!

Pasta et Cetera is de mobiele pastabar die graag heerlijke pasta komt klaarmaken op al jullie feesten of evenementen.

Of het nu een rustig relax feest is, of een zeer snelle bedrijfslunch (kan zeer snel gaan indien gewenst!), alles kan!
Vanuit de foodtruck, in de mooie maanden ook vanuit onze partytent of er wordt binnen een buffet opgezet zodat jullie niet naar buiten hoeven, ... Dit wordt steeds met u besproken!

Voor een zeer snelle bedrijfslunch, tuinfeest, bedrijfsfeest, verjaardag, huwelijk, event, festival, communie, receptie (speciale receptiebekertjes), eindejaarsfeest, enz...

Wij komen graag naar u toe om er een spetterend evenement van te maken!

Heeft u binnenkort plannen voor een leuk event of feestje, aarzel dan zeker niet en neem contact op met Pasta et Cetera !!! www.pastaetcetera.be (daar vindt u ook een contactformulier).



"Mobiele pastabar - Professionele cateraar met of zonder foodtruck - coronaproof - Voor al uw bedrijfs- of privéfeesten of andere events ***** - Heel lekker en zeer snelle service"
Adres: Bevelse Steenweg, 2270 Herenthout
Telefoonnummer: 0470123455
Stad: Herenthout
Route: Bevelse Steenweg
Postcode: 2270



op zoek naar gerelateerd: Foodtruck pasta kempen, mobiele pastabar west-vlaanderen, Pasta foodtruck Vlaams-Brabant, Pasta foodtruck Oost-Vlaanderen, Foodtruck pasta a volonté, Foodtruck pasta Antwerpen, Foodtruck pasta en pizza, Foodtruck Kempen
Recensies
Super lekkere pasta ook vegan opties, vlot bediend al waren we met veel en daarbovenop een vriendelijke lach en babbel. Top optie voor je feestje
Zeer tevreden: goede communicatie, efficiënte en vriendelijke bediening op ons feest met 75 personen. Alleen goede commentaar gehoord van de gasten, zeer lekker!
Onlangs hebben we bij Skylux beroep gedaan op Pasta Et Cetera voor enkele opleidingen voor onze dakwerkers en wij kunnen alleen maar zeggen dat we enorm tevreden waren met hun service. Bedankt voor de goede service en lekkere pasta!
De foodtruck was op de familiedag van onze voetbalclub en het was een groot succes. Zeer vriendelijk en bekwaam personeel en ondanks de grote toestroom van klanten slaagden ze er steeds in om op zeer korte tijd een perfecte pasta te serveren. Een heel dikke duim voor deze pastabar.
Super positieve ervaring met Pasta et cetera!! Zeer correct en stipt, het eten was heel lekker. Ook van de gasten enkel lovende commentaar op de foodtruck. Zeker geslaagd, bedankt!
Was een heerlijke bedrijfslunch met voor elk wat wils! Verschillende keuzes en alles tip top in orde! Zeker een aanrader !
2de ervaring met Pasta Et Cetera… en 2de keer héél tevreden !! Heel sympathieke mensen, heerlijke pasta, iedereen was super tevreden ! Hartelijk dank voor het succes van ons verjaardagsfeest !
Pasta Et Cetera kwam de catering doen op ons personeelsfeest. Iedereen was zeer tevreden over het aanbod en de kwaliteit van de producten. Aanrader!
Voor ons feest van bijna 200 personen liep alles heel vlot. Van hapjes , tot pasta , tot dessert. Je kan je verwachten aan een vlekkeloze bediening. De hapjes waren geweldig. De pasta's waren af, geserveerd met een blaadje basilicum en afgewerkt met een vriendelijke lach ! Van onze gasten alleen maar positieve reacties gekregen. Vooraf was het prettig samenwerken om tot de juiste formule te komen, en achteraf een faire afhandeling van de kosten. Ik kan pasta et cetera aan iedereen aanbevelen ! Nogmaals dank aan Ils en haar topteam !
Wij hadden gekozen voor een formule zonder foodtruck en met herbruikbare bekertjes en bestek om geen wegwerpmateriaal te hebben ten voordele van het milieu. Goeie en duidelijke communicatie, op tijd op de afspraak, vriendelijke bediening en vooral iedereen van het gezelschap vonden de hapjes en de pasta en de verschillende sauzen super lekker! Prijs-kwaliteit zit zeker goed dus absoluut een goeie recensie waard. Ik kan Pasta Et Cetera aanraden aan iedereen. Veel succes nog!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid