facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pasta e Pane Hasselt

Pasta e Pane Hasselt

Info

Dineren in stijl doe je bij YUP in Pasta e Pane, een sfeervol restaurant waarin je de traditionele Italiaanse keuken op een unieke manier kan proeven.

Geschiedenis

Dineren in stijl doe je in YUP bij Pasta e Pane, een sfeervol restaurant waarin je de traditionele Italiaanse keuken op een unieke manier kan proeven. Alles is er klaargemaakt met artisanale seizoensproducten …. en amore. Heel veel amore.

Onze chef is een Italiaanse pasta queen die haar passie voor lekker eten letterlijk met iedereen wil delen. Daarom doen we in Pasta e Pane aan ‘shared dining’. Wanneer je je keuze uit het menu hebt gemaakt, komen wij alvast aandraven met een selectie aan overheerlijke Italiaanse hapjes. Die kan je dan delen met je tafelgenoten terwijl je wacht op het hoofdgerecht.

En ook die hoofdgerechten kan je met elkaar delen, trouwens. Laat ons gewoon weten hoeveel extra borden we moeten voorzien en we regelen het voor je. Hoe Dolce Vita kan je het maken? Eerst kies je het eten waar je het meeste zin in hebt, en terwijl de chef dat voor jou klaarmaakt kan jij heerlijk proeven van onze culinaire Italiaanse verassingen.

Heb je na al dat delen en proeven en genieten nog plek voor een dessert? Dat treft, want die zijn bij ons allemaal huisgemaakt en stuk voor stuk om van te watertanden. Leven (en eten) in stijl, maar dan betaalbaar: typisch YUP.

Met wie ga jij je dinner delen? Kom je nieuwe vrienden maken? Oude vrienden opzoeken? Kom je voor een romantisch avondje voor twee? Of komt de hele entourage mee? We zien je graag komen.



"Dineren in stijl doe je bij Pasta e Pane in YUP Hotel, een sfeervol restaurant waarin je de traditionele Italiaanse keuken op een unieke manier kan proeven. Alles is er klaargemaakt met artisanale seizoensproducten …. en amore. Heel veel amore."
Adres: Thonissenlaan 52, 3500 Hasselt
Telefoonnummer: +3211231111
Stad: Hasselt
Route: Thonissenlaan 52
Postcode: 3500


Openingstijden

Maandag: 17:30 - 21:30
Dinsdag: 17:30 - 21:30
Woensdag: 17:30 - 21:30
Donderdag: 17:30 - 21:30
Vrijdag: 17:30 - 22:00
Zaterdag: 17:30 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Pasta afhalen Hasselt, Pasta Hasselt, Pizza Pasta e Basta Hasselt menu, Beste Pasta Hasselt, Menu Hasselt, Italiaans restaurant Hasselt, YUP Hotel menu, Pasta restaurant Genk
Recensies
Dit moet je me toch eens uitleggen. We zijn komen eten met een bon van Vivabox, ter waarde van €69,90. Men zei dat we mochten kiezen uit een voorgerecht en hoofdgerecht ofwel een hoofdgerecht en dessert. We nemen als aperitief elk een gin, prijs €27. Als voorgerecht kiezen we beide de bruschetta's, maar dan is men ons komen zeggen dat we enkel de antipasto misto ook wel met bruschetta's mochten nemen. Prijs €14 voor 2 personen, terwijl de gewone bruschetta's €15 voor 2 personen kosten, slechts €1 meer. We kregen wat charcuterie en helaas maar 1 minibroodje in een zakje, geen bruschetta zoals de menukaart aangeeft. Ach ja, geen drama, maar toch een beetje teleurstellend. Als hoofdgerecht namen we scalopina en tagliatelle con scampi, prijzen €23 en €19. De gerechten waren superlekker, gewoonweg heerlijk, laat dat duidelijk zijn! Als laatste hebben we nog een frisdrank genomen, prijs €5,80. Bij het afrekenen ging het toch wel even mis volgens ons. Dat we de gin's en frisdrank moesten betalen, leek ons niet meer dan normaal, maar we moesten +€44 bijbetalen. Ze telden nog eens 8€ en €4 aan voor de hoofdgerechten, want die 2 hoofdgerechten zaten blijkbaar toch niet inbegrepen in de bon, terwijl men ons daar niets van gezegd had. Men beweerde zelfs dat de bon maar €59 was. We hebben dan uiteindelijk de frisdrank niet moeten betalen. Als we zonder bon zouden gegeten hebben, moesten we in principe maar €88,80 betalen, maar ze rekenen ons €44 aan + de waarde van de bon, samen dus €114. Dat is €25 meer dan hetgeen we geconsumeerd hebben. Al was het een bon van €59, dan nog kom je nog altijd aan €103. Als je op de rekening afgaat, komt het er dus op neer dat je met zo'n bon géén keuze hebt in je voorgerecht, dat is sowieso dat van €14 voor 2 personen. Als hoofdgerecht mag je dan maar eentje van €15 kiezen, de goedkoopste pasta is echter €16, begrijpen wie kan. Maw, heb je een bon van €69,90 of zelfs maar €59, dan kan je kiezen voor een bedrag van max €44, de rest betaal je bij. Waar slaat dit op?
Een geweldige ervaring. Het begon met een klein misverstandje, de persoon achter de balie dacht dat we voor een reservatie van het hotel kwamen. Mijn id kaart werd gevraagd, maar hij vond ons natuurlijk niet in het systeem. Een secondje later viel zijn frank en zei ik dat we voor het restaurant kwamen. Zonder overdrijven, we hadden het hele restaurant voor ons zelf. We gingen op een donderdag dus het was waarschijnlijk wel rustig. De service was top en het eten was fantastisch, mijn vriendin had een pizza margherita en ik had tagliatelle con scampi, panna e pomodoro. Beide waren geweldige gerechten. En als desert hadden we allebei panna cota, ook lekker. Na ons eten kwam de persoon van de balie langs om te vragen hoe alles geweest was, natuurlijk was alles naar wens. Daarna verontschuldigde hij zich. Ze hadden gehoopt dat we tiramisu zouden kiezen. Toen hij ons wou 'inchecken' had hij gezien dat ik de dag ervoor jarig was geweest. En dus had hij snel de puzzelstukjes op zijn plaats gezet en realiseerde hij zich dat we kwamen eten voor mijn verjaardag. Ze hadden ons een speciale tiramisu willen geven met kaarsjes enzovoort. Maar mijn vriendin en ik hadden liever de panna cota. We kregen toch een drankje van huis aangeboden. Het was zonder twijfel een geslaagd diner en het zal niet de laatste keer zijn dat we bij paste e panne gaan eten
Heel lekkere pasta's gegeten bij Pasta e Pane! De tagliatelle met scampi en de carbonara zijn echt aanraders en ruime porties gekregen.
Best pittig in prijs, een mixed antipasto voor 16€, waar 1 broodje bruschetta, 1 schijfje mortadella en 2 schijfjes salsiccia op lagen. Dat krijg je in Italie gratis tijdens je aperitivo. Een beetje prijs/waarde zou fijner zijn. Dit adresje sla ik in het vervolg over.
Zeeeeer lekker Italiaans restaurant in centrum Hasselt. Beperkte kaart en toch voldoende keuze als je van pasta houdt. Heerlijke nagerechten. Moeilijk parkeren
Samen met de vriendin hier komen eten met een Bongo bon. Zowel onthaal als bediening was super vriendelijk. We kregen enkele keuzes aangereikt die we met de bongo bon konden nemen, maar we mochten ook hiervan afwijken en alles van de kaart bestellen mits een kleine bijbetaling. Eten was snel klaar, heel lekker en porties waren ruim. We hebben een heel gezellige avond gehad.
Ik ben hier met een bongobon terrechtgekomen en dit was een heel goede ervaring! Het eten was gewoon goed, de bediening jong maar heel vriendelijk en wisten hoe het moest de italiaanse man die volgens mij de leiding had was ook wel in voor een grapje trouwens . De zaak is leuk, modern ingericht en verzorgd. Kortweg : een leuke gezellige avond uit.
Wij kwamen hier terecht met een bongobon 'diner en cinema'. We mochten uit de kaart kiezen en het bedrag wat dan buiten de bon viel werd apart bijgeteld. Zo kon je alsnog alles kiezen. Zowel mijn vriend als ik zibn mensen die niet alles eten. Het was voor ons dan ook moeilijk kiezen uit de kaart. Dit vooral omdat er heel weinig keus was. Graag eet ik pasta met kip. Deze was wel te vinden op de kaart maar dan zat er ook steeds iets bij wat ik niet lustte. Hierdoor uiteindelijk de lasagna gekozen. Na de bruchetta's met ham, die op een toren lagen en doorweekt waren van de olie, wat het moeilijk maakte om deze te eten, kwam de lasagne nogal vlot erna. Ook deze viel tegen. De saus was zeker niet vers en de lasagna stelde niet veel meer voor dan een kant-en-klare lasagna van de aldi. Op het aangename interieur en het vriendelijke personeel na, had deze plaats ons dus niet veel te bieden. Wij zouden hier dan ook niet meer terug komen.
Slechte bediening, ze staan alleen achter de kassa, geen oog voor de klanten. Erg duur voor hetgeen je krijgt.
Duur, vooral de antipasta, koele ontvangst, erg beperkte menukaart, geen beloofde hapjes, kortom erg matig en niet voor herhaling vatbaar. Ons zien ze er niet meer. 2 sterren omdat het tijdens de corona was. Zonde want er is potentieel.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Pasta e Pane Hasselt met het openbaar vervoer


Hasselt Molenpoort afstaphalte 170 meter
1
104
105
11
13
18a
20a
22
23
283
3
35
35c
36
45
48
5
51
52
Hasselt Molenpoort 230 meter
AL
BP
H13
H14
H41
H51
Hasselt Diesterpoort 300 meter
1
16
180
18a
20a
22
23
36
45
48
52
AL
BP
CP
H13
H14
H15
H16
H17
H18
H19
H31
H41
H51
H61
H71
Hasselt Diesterpoort 390 meter
104
105
21a
3
38
4
5
H15
H16
H17
H61
H71
H81
H91
Hasselt Havermarkt 400 meter
CP

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid