facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pasta Bar Mia

Pasta Bar Mia

Info

Pasta Bar dans le centre d' Auderghem. Avec possibilité de manger toutes sortes de pâtes, lasagnes, sandwiches, paninis, salades et encore pleins de bonnes choses.
Tout ça fait MAISON bien sûr!

Horaire:
Ouvert du lundi au vendredi de
11h30- 18h00

Adres: Chaussée de Wavre 1672, 1160 Oudergem
Telefoonnummer: 0486975933
Stad: Auderghem
Route: Chaussée de Wavre 1672
Postcode: 1160


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 18:00
Dinsdag: 11:30 - 18:00
Woensdag: 11:30 - 18:00
Donderdag: 11:30 - 18:00
Vrijdag: 11:30 - 18:00

Recensies
Kleine snackbar met pasta en sandwiches ter plaatse of om mee te nemen. 3 formaten voor een democratische prijs. Verschillende smaken saus bolognese, kip, 4 kazen,.... De snack is onlangs geopend en het vriendelijke team moet zijn ritme vinden. Je moet ze aanmoedigen.
Uitstekend zelfgemaakt gerecht niets te zeggen onberispelijke service sympathie en glimlachen Ik beveel zelfgemaakte lasagne ten zeerste aan een genot Ik heb niet alles afgemaakt omdat ik een voorgerecht had genomen, maar eerlijk gezegd ben ik er dol op zeer redelijke prijs het is de prijs van een kebab, maar beter en gezond. Heel erg bedankt, ik zou zeker terugkomen
Zeer smalle plaats als je daar wilt eten of met een kinderwagen wilt gaan, vooral goed te doen met de zeer vriendelijke managers. Heel leuk en warm welkom. Zeer goed eten, eenvoudig en snel. Zeer aantrekkelijke prijs. Verdienend. Past goed voor studenten, werknemers in de buurt. Schoon, duidelijk. Ik adviseer.
Lekkerste pasta van de buurt
Ik ontdekte deze plek vorige week en ik ging 3 keer terug, een DE-LI-CE! Een ongelooflijke verscheidenheid aan pasta's, sappige panini's... Mijn beste ontdekking: pasta met kokoskip! Een heel goed begin en ik wens ze een even goed vervolg!
Niet erg duur en erg goed
Prachtige plek de cip zeer goed uitstekend
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid