facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Passion 4 Beauty.be

Info

Wij doen Gel en acryl nagels, huidverbetering, schoonheid verzorging, make-up, haar, wimper ext. wenkbrauw styling. Kleur, stijl en Imago workshops.



"Passion 4 Beauty, jouw schoonheidssalon voor gel en acryl nagels, huidverbetering, ontharing met suikerhars, skin candy, hairstyling en make-up / visagie.Gelegen te Grembergen, nabij Dendermonde. Passion 4 Beauty is de specialiste voor huidverbetering en -verjonging met hoogstaande medisch gecertificeerde apparatuur, een echte schoonheidsprofessional.Ook voor thuis hebben wij verzorgingstips en producten.Zeer professionele gediplomeerde schoonheidsspecialistes en nagel styliste.Passion 4 Beauty, werkt uitsluitend met hoogwaardige producten.We blijven ons bijscholen door verschillende workshops en opleidingen te volgen, om steeds mee te zijn met de wijzigende trends op het gebied van schoonheid, kunst nagels, make-up en haartooi."
Adres: Fernand Khnopffstraat 69, 9200 Grembergen, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0473 71 10 17
Stad: Grembergen
Route: Fernand Khnopffstraat 69
Postcode: 9200


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 22:00
Woensdag: 09:00 - 22:00
Donderdag: 09:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nagelstudio Mano Mano ProNails Premium Salon Nagelstudio Mano Mano ProNails Premium Salon 1 km Nagelstudio Mano Mano ProNails Premium Salon Professionele hand,-nagel & voetverzorg...
Recensies
Gisteren voor de derde keer langs geweest voor een gezichtsbehandeling. Gezien mijn probleemhuid Rosacea is het niet evident iemand te vinden die weet welke behandeling goed is. Mijn huid is er zienderogen op vooruit gegaan. Ook de producten die ik heb gekocht voor thuis zijn van zeer goede kwaliteit. Volgens mij dermatoloog levert Passion For Beauty perfect werk. De behandeling op zich is zeer aangenaam en rustgevend. Kortom Passion For Beauty is TOP!!
Ik heb een gezichtsbehandeling laten doen en ben super tevreden. Conchita is heel lief en de behandeling was super relaxerend en mijn huid ziet er achteraf ook beter en meer doorbloed uit : Ook veel informatie gekregen over mijn huid. Ik raad het iedereen aan!
Deed deugd , professionele behandeling. Vlug gedaan. Heb reeds betere gehad.
Een aanrader!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Passion 4 Beauty.be met het openbaar vervoer


Grembergen Zogsebaan 290 meter
68
91
Grembergen Zogsebaan 290 meter
290
Grembergen Zogsebaan 300 meter
68
91
Grembergen Zogsebaan 300 meter
290
Grembergen Gaverstraat 360 meter
68
91
92

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid