facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Passevite Frituur

Info

Passe Vite: the place to be voor een lekkere op de plaat gebakken burger, vooraf zorgvuldig samengesteld en getest door Kevin & Charlotte! Try them!

Adres: Vleeshouwersstraat 2, 8630 Veurne
Telefoonnummer: 058 62 32 14
eb.tenelet@1etivessap
Stad: Veurne
Route: Vleeshouwersstraat 2
Postcode: 8630


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 14:00
Vrijdag: 11:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: frituur passe vite online bestellen, passe vite oostende, frituur passe vite kozen, frituur temse, frituur passe vite veurne, passe vite one two three, passe vite steendorp online bestellen, frituur rupelmonde
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
In The Box In The Box 109 meter Één van de lekkerste pasta's dat ik ooit heb gegeten
Frituur COLYNY Frituur COLYNY 502 meter Het was 21:40 en het sluit pas in 20 min. en we mochten niet meer binnen eten terwijl...
Recensies
Zeer vriendelijke enthousiaste bediening. Altijd bereidt om vragen te beantwoorden, bestellingen aan te passen. En de frieten en zeer ruime keuze aan burgers en snacks zijn overheerlijk. Heel veel vegetarische opties ook!
Top frituur. 50m van de markt. Zeer vriendelijke en behulpzame uitbaters. Attent en met kennis van hun vak. Er zijn een 15-20 tal plaatsen om te zitten. Propere zaak. Uitgebreide keuze aan huisgemaakte burgers. Veel meer dan jouw gewone frituur burger. Deze keer ging ik voor 1 van de friet specials. Een Julien en Romboutje. Een echte studentenklassieker! De stoofvleessaus is vers gemaakt met Leffe. Smaakt naar meer! Lekkere frietjes. Mooi goudbruin, niet van die bleke stokjes. Ze zien er ook mooi krokant uit al waren ze deze keer natuurlijk bedekt in stoofvleessaus. Kan druk zijn, ook op weekdagen. Absolute aanrader en ik kom zeker terug om de andere gerechten te proeven. Die kaaskroket leek te aantrekkelijk om te negeren...
Toen ik hier kwam eten moest ik een uur lang wachten achter mijn eten het is ook veel te duur en het eten was zelfs redelijk mid. Mijn vriend heeft ook geen goede ervaring hij vroeg voor joppie saus en kreeg mayonaise.
De beste frietjes en burgers van Veurne en omstreken! Charlotte & Kevin doen dit dan ook met hart en ziel en dat voel je. De bediening is keer op keer top en niets is hen te veel. Méér dan 5 sterren waard en een absolute aanrader.
Van sinds ik de frietjes en burgers van Charlotte en Kevin eet kan geen enkele andere frituur mij nog bekoren. Alles tot in de puntjes verzorgd keer op keer. Toffe en vriendelijke mensen waar alles klopt. Zeker een aanrader!
We bezochten deze frituur in het centrum van Veurne gisteren, en het is een uitstekend adres om aan te bevelen! Een vriendelijk onthaal, kleurplaten en kleurpotloden werden onmiddellijk aangeboden aan onze kinderen, en de frieten en hamburgers zijn echt heerlijk! Bedankt voor de gezelligheid! Nous avons visité cette friterie du centre de Furnes hier midi, t c'est une excellente adresse à recommander ! Accueil sympathique, des feuilles à colorier et des crayons de couleurs ont immédiatement été proposés à nos enfants, les frites et les hamburgers sont vraiment délicieux ! Merci pour ce chouette moment passé chez vous !
Zo blij hier binnen gewandeld te zijn! Frietjes, snacks, burgers... alles was tip-top in orde! Dikke pluim voor de uitbaters! Heel vriendelijk mensen en je smaakt dat ze het met hart en ziel doen en weten waarmee ze bezig zijn PS de twee eigenaars doen alles zelf en het was een komen en gaan van klanten. Hou er rekening mee dat ze net als jij en ik maar twee handen hebben en hun uiterste best doen om iedereen zo goed en snel mogelijk te helpen.
Overheerlijke krokante frietjes met lekkere sausjes en Vleesjes. Heel vriendelijke bediening , een echte aanrader!!!!
Beste frietjes, beste service, mooiste glimlach. Echt NIKS op aan te merken.
Zeer klantvriendelijk. Geweldig lekker stoofvlees en tartaarsaus. Ruime keuze aan burgers. Wij komen zeker terug naar deze frituur als we richting kust gaan!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid